Mukaan?

Kokosimme tänne pienen "ensiapupaketin" lajin juuri aloittaneille, aloittamista harkitseville sekä mahdollisille vierailijoille. Olkaa hyvät!


Jos et ole vielä aloittanut...
Jyväskylän Fight Clubilla järjestetään sekä lukkopainin/bjj:n että vapaaottelun peruskursseja kahdesti vuodessa: Syksyn kurssit alkavat yleensä syys- lokakuussa, kevään kurssit puolestaan helmikuun puolessa välissä. Tämän lisäksi naisille on oma lukkopainin- ja bjj:n peruskurssi, josta ilmoitetaan erikseen.

Aloittaa voi millä tahansa peruskursseista - tosin jos olet mies, ei naisten omalle kurssille pääse. Kurssin käytyäsi voit treenata kaikissa Fight Clubin treeneissä. Tulevista kursseista pyritään ilmoittamaan seuran nettisivuilla, Facebook -sivuilla sekä myös täällä blogissa. Seuraa siis kyseisiä tiedonlähteitä, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kursseille voi tulla ihan jokainen, ikään tai sukupuoleen katsomatta, aiempaa kamppailulaji- tai muuta urheilutaustaa ei tarvitse olla.


Jos olet jo harrastanut jonkin aikaa...
* ja mietit, mitä varusteita haluat/tarvitset: Tästä on kirjoitettu aiemmin täällä,ja hyvä on myös kysellä vinkkejä vetäjiltä tai pidempään harrastaneilta.
* ja mietit, miten sitoa vyö: Tätäkin varten on tehty hieno opetusvideo.
* ja haluaisit lähteä kisaamaan: Harrastaa voi ilman kisaamistakin, mutta jos tämä yhtään kiinnostaa, niin kannattaa lukaista blogiteksti "Ensimmäistä kertaa kisoihin? Mitä siellä tapahtuu ja miten siitä kaikesta selviää?" Tämän lisäksi kannattaa nykiä vetäjää hihasta.

Jos treenaat jossain muualla...
* ja haluat vierailla treeneissä, niin tervetuloa!
* ja aiot nyt muuttaa Jyväskylään, niin tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti