torstai 30. tammikuuta 2014

Tiistai 28.1. - Peruskurssi: suora käsilukko

Peruskurssin treeneissä opeteltiin jälleen uusi lopetus: suora käsilukko, joka tunnetaan myös nimellä juji. Suora käsilukko on yksi tavallisimpia lopetuksia lajissa, ja sitä voi hakea lähes positiosta kuin positiosta. Treeneissä katsottiin perinteisimmät positiot, joista lukkoa voi hakea: suljettu guardi alta sekä mount.

Alla olevalla videolla on lähestulkoon samat yksityiskohdat, mitä treeneissä käytiin läpi. Tärkeää on muistaa säilyttää polvien puristus koko liikkeen ajan, eikä loppuasennossa kannata ristiä nilkkoja - sen sijaan toinen jalka on lukotettavan selän päällä ja toinen tämän niskan/takaraivon päällä estämässä kaverin ylös nousemista.


Toisena vaihtoehtona katsottiin siis tismalleen sama lopetus mount-positiosta. Yksityiskohdat ovat käytännössä samat, joten jos hahmottaa jomman kumman tavan tehdä käsilukko, niin toinenkin voi aueta sitä kautta. Alla olevalla videolla on muutama eri tapa hakea kaverin kättä haltuun.


Perjantaina jatketaan!

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua hàng mỹ từ dịch vụ order hàng mỹ hay nhận mua nước hoa pháp từ website nổi tiếng hàng đầu nước Mỹ mua hàng ebay ship về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista