sunnuntai 13. tammikuuta 2013

BJJ Kajaani Open 12.01.2013

Kajaanin salikisoissa Fight Clubin edustus oli runsaslukuinen, ja tyttöjä porukassa oli mukana viisi. Paula ja Laura ottelivat valkovöisten -63 kg sarjassa, Emmi ja Jenny valkovöisten +63 kiloisissa ja Elina edusti sinivöisissä. Paula, Laura ja Jenny olivat ensimmäistä kertaa kisaamassa.

Jyväskyläläisistä ensimmäisenä matolle astui Laura, joka sai vastaansa Anni Frimanin. Laura pelasi tarkkaa puolustuspeliä taitavasti lopetuksia ja sweeppejä hakevaa vastustajaa vastaan, mutta tuli lopulta sweepatuksi. Päälle päästyään Anni haki nopeasti tiukan käsilukon ja ottelu päättyi ennen täyttä aikaa. Paula kohtasi kolmen naisen sarjassa myöskin Annin ja ottelun kulku oli melko samanlainen: Anni pakotti Paulan puolustuskannalle, ja puolustustaistelu kääntyi lopulta käsilukoksi. Paula ja Laura kohtasivat toisensa sarjan viimeisessä ottelussa. Tiukka ja tasainen ottelu päättyi Paulan voittoon yhdellä edulla. Hienoja otteita molemmilta ensikertalaisilta!

Mitalliposeeraus

Valkovöisten isommassa painoluokassa Jenny otteli tasaisen ottelun Elina Friman kanssa. Jenny työskenteli sinnikkäästi guardin avaamisen parissa, ja pääsikin kerran prässäämään halffista. Ottelu päättyi kuitenkin tuomaripäätöksellä vastustajalle. Harmillinen tappio, mutta hyvä ottelu.

Jenny avaa guardia.
Emmi otteli samassa painoluokassa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli Kajaanin oman Johanna Sirviö. Johanna otteli hyvin, mutta Emmin itsevarmuus ja rauhallisuus toivat komean pistevoiton. Toisella kierroksella Emmi kohtasi Jennyn kanssa otelleen Elinan. Tämäkin ottelu päättyi pistevoittoon. Finaalissa Emmi otteli Sini Salojärven kanssa. Molemmat ottelivat hyvin, mutta Sinin pysty oli vahvempaa. Tuloksena 2-0 tappio ja hopeamitali Emmille.

Emmi ja Johanna.
Sinivöisissä kohtasivat Elina ja Fight Like a Girl Clubin ulkojäsen Emmi Bolander. Tyyliltään samanlaiset ottelijat hakivat samantyyppisiä otteita ja suorituksia, ja tasainen vääntö ratkaistiinkin lopulta tuomariäänin Elinalle.

Elina ja Emmi.
Niin vanhat kisakonkarit kuin uudet kisaatkin esiintyivät hienosti. Emmin ja Elinan treeni- ja kisa-aktiivisuus ovat tuottaneet kovasti tulosta. Uudet selvisivät hienosti kisajännityksestä ja pystyivät matolla hakemaan omia suorituksia. Kulman huutamia ohjeita kuunneltiin, ja niitä pystyttiin myös toteuttamaan. Ensimmäiset kisat ovat aina enemmän ja vähemmän kaoottinen kokemus, joten kaikki mahdolliset suoritukset ovat hienoja juttuja. Hienon suoritus on se, että on uskaltautunut kisamatolle testaamaan omaa osaamistaan.

Kiitos hauskasta reissusta koko porukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti