torstai 27. lokakuuta 2011

21.-23.10.2011 Susirajan tuolla puolen with Ida Hansson seminaari

Viikonloppuna järjestettiin Jyväskylän ensimmäinen naisten BJJ- ja lukkopainiseminaari. Opeksi saimme Kööpenhaminassa treenaavan Hanssonin Idan, jonka viimeaikaisiin meriitteihin kuuluu ruskea-mustavöisten BJJ:n EM-kulta, Mundials hopea ja tuoreimpana ADCC MM-pronssi. Tässä todella lyhyt viikonloppuraportti :)

Perjantain BJJ-treeneihin päästettiin myös miespuoliset harrastajat. Teemana oli Fight Clubin teemaviikon mukaisesti halfguard. Lauantaina olikin suurin osanottajajoukko, matolla enimmillään 25 tyttöä eri puolilta Suomea. Yhdet BJJ ja yhdet lukkopainitreenit sekä sparritreeni. Illan päätti sauna ja ruoka Vivecan hulppeissa saunatiloissa. Sunnuntaina hieman pienemmällä porukalla vielä yhdet lukkopaini ja BJJ-treenit.

Ida vakuutti jälleen kerran opena, ja vissiin vakuuttui myös meistä niin paljon, että saattaa tulla joskus uudestaankin.

Jyväskylän tyttöjä sunnuntaina Idan kanssa


Yllä oleva kuva löytyi Hannan kamerasta leirin jälkeen. Muitakin kameraan tallentuneita leirikuvia löytyy osoitteesta http://bjjnaiset.kuvat.fi. Myös Tuuli sai otettua "muutaman" kuvan, joita voi katsella tarkemmin osoitteessa http://trutanen.kuvat.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti