perjantai 1. huhtikuuta 2016

Pääsiäispystyt ja ohitushommat

Kurkipotkulla ryhmäkuvaan
Pääsiäisen perinteiden mukaisesti kokoonnuttiin jo toista vuotta putkeen juhlapyhiksi Fight Clubille. Mukaan saatiin kiitettävästi niin koti- kuin ulko-flagilaisiakin sekä muutama vieras. Pitkän viikonlopun aikana ehdittiin vetää seitsemät treenit, joista kolme ilman pukua, kolme puvulla ja viimeinen vapaassa asussa. Ei kirjoitella tähän sen kummempia treenikuvauksia, mutta ajattelin pikkuisen kattaa viikonlopun sisältöä kaiken kansan nähtäväksi.

Golfswingillä mattoon
Lukkopainitreenien aiheena oli koko viikonlopun ajan pystykamppailu, otetaistelu ja alasviennit. Otetaistelussa keskityttiin eri tavoin vastustajan selkäpuolelle kiertämiseen ja sieltä alasvientiin. Selkäkontrolli kun on hyvä niin matossa kuin pystyssäkin. Avainsanoina näissä treeneissä oli sisäpuolen kontrollit, aloitteellisuus ja liike. Mattoon vietiin golfswingillä ja kottikärryillä ;)

Se on hauskaa ne sanoo
Pukutreeneissä keskityttiin ohittamiseen, avoimesta guardista pelattiin tuttua ohituskomboa (knee-slide, x-pass, puolenvaihto), halfguardia puolestaan ohitettiin sekä reversen kautta että kimura -kontrollin avulla. Kimuran tärkeimmät avainsanat tällä kertaa työntö ja vääntö, halffissa taas päänkäyttö ja lantion liike.

Kimuran salaisuus on työntö ja vääntö ja iloinen mieli
Oli taas aivan mahtavaa päästä Suomeen ja Jyväskylään, harmittavan nopeasti meni neljä päivää. Kesällä jatketaan erityisesti pystytreeniä, ja suunnitteilla on myös guardinpeluukuuri flagilaisten päänmenoksi. Ruotsin pääty kiittää ja kumartaa, puss och kram.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti