tiistai 8. maaliskuuta 2016

Tiistai 1.3. - kuristuksia puvulla

Koska puku päällä on niin kivaa, katsottiin muutamia mahdollisuuksia käyttää pukua hyväksi kaverin kuristamisessa. Kuristuksissa oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Lopetuksia voi useasti tehdä eri tapaan, esim kauluksen sijaan voi käyttää lievettä hyväksi. Tekemällä oppii, joten ei muuta kuin puvut päälle ja kuristelemaan!

Katsottiin ensin mountista hyvin tehokas peruskuristus eli ezekiel, josta alla video.Seuraavaksi siirryttiin sivusidontaan ja tehtiin sieltä kaksi kuristusta. Ensimmäisenä yksi allekirjoittaneen suosikeista eli ns. paper cutter. Tähän on hyvä lähteä jos kaveri työntää lähimmäistä kättä suoraksi meidän väliin. Tuodaan kaverin lantiota lähempänä oleva käsi kaverin suoraksi työntämän käden ja kainalon alitse kiinni kauluksesta niskan kohdilta; neljä sormea sisään. Toinen käsi (kuristava käsi) tuodaan kiinni kaulukseen mahdollisimman lähelle toisen käden otetta. Lähdetään kuristamaan tuomalla kuristavan käden kyynärpäätä kohti lattiaa. Samalla heitetään omat jalat suoraksi ja tuodaan lantiota mattoon. Jos kaveri ei kuristu lähdetään kävelemään lantio alhaalla jalkoja kaverin pään suuntaan.

Toisena vaihtoehtona sivusidonnasta katsottiin pesäpallokuristus. Alla video.


Pesäpallokuristuksesta aukeaa useasti tilaa paper cutterille kun kaveri puolustaa tuomalla kättä väliin. Ei siis kannata jäädä roikkumaan lopetukseen jos kaveri puolustaa hyvin vaan on hyvä pitää mielessä lopetusten ketjuttaminen. Lisäksi kannattaa muistaa, että nyt katsottuja lopetuksia voi tehdä eri positioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti