tiistai 22. maaliskuuta 2016

Sunnuntai 20.3.2016 - BJJ joukkue SM-kisat 2016

Sunnuntaina otimme suunnaksi Turun ja BJJ:n joukkue SM-kisat. Valitettavasti emme saaneet kasaan valkovöisten joukkuetta, joten Fight like a girl -clubia olivat kisoissa edustamassa vain värivöisten naisten nelihenkinen joukkue. Joukkueeseen kuuluivat Elina, Heli, Laura sekä lainatyttö Roosa Tampereelta, joka tuli mukaan paikkaamaan viime hetken loukkaantumisia. Lisäksi Fight Clubilta oli mukana värivöisten miesten +76 kg joukkue.

Värivöisten naisten sarjaan oli ilmoittautunut peräti seitsemän joukkuetta. Valitettavasti ensimmäisen kierroksen vastustajamme ei kuitenkaan päässyt paikalle, joten Jyväskylän tiimi pääsi walk-overilla suoraan semifinaaliin, jossa vastaan asettui Forssan kamppailijat.

Kisaurakan aloitti Elina Forssan Päiviä vastaan. Matsi lähti käyntiin napakasti, mutta kokenut Päivi pääsi kiertämään selkään ja kaivettua sieltä kuristuksen. Seuraavana vuorossa oli Heli, joka voitti vastustajansa Miran pisteillä. Kolmantena ottelemaan pääsi Roosa, joka voitti niinikään pisteillä Forssan Emilian. Ankkurina kisamatolle asteli Laura, joka aloitti matsin vastustajansa Suvin kanssa säpäköin ottein, mutta Suvi pääsi yllättämään käsilukolla ja tuomari keskeytti matsin siihen. Koska olimme liikkeellä vain neljän naisen voimin ja Forssalla oli täysi viiden hengen joukkue, päättyivät kisat meidän osaltamme tuohon toiseen tappioon. 

Kivoissa kisoissa kelpaa hymyillä tappionkin jälkeen

Viime vuoden mitalisijaa ei siis valitettavasti päästy uusimaan, mutta hyvää kisakokemusta kertyi taas koko joukkueelle. Joukkuekisoissa on aina hieman tuuristakin kiinni, pääsevätkö kaikki edes ottelemaan, joten sikäli reissu oli onnistunut. Muutoinkin kisoissa oli jälleen erinomainen tunnelma ja joukkuekisojen yhteisfiilis on aina omaa luokkaansa, kun joukkuekaverit ovat mukana sekä lämmittelyissä että maton reunalla. Ensi vuonna sitten taas reissuun isommalla porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti