perjantai 5. helmikuuta 2016

30.-31.1. - AJ Agazarmin leiri

Viikonloppuna pääsimme nauttimaan Fight Clubilla normitreenien lisäksi myös yhdysvaltalaisen AJ Agazarmin seminaarista. AJ on menestynyt kilpailija niin lukkopainissa kuin BJJ:ssäkin ja hän esitteli siis kisatekniikoitaan Clubilla kahden päivän ja yhteensä neljän treenin ajan. Lauantaina treenasimme no-gi-tekniikoita ja sunnuntaina vuorostaan nujusimme puvut päällä.

Seminaarin painotus oli pystytekniikoissa ja erittäin hyviä juttuja tulikin opittua sekä alasviejän että puolustajan näkökulmasta. Näitä tulemme kertailemaan myös kevään tyttöpaineissa, eli kannattaa olla paikalla, mikäli Amerikan temput kiinnostavat. ;)

AJ:n opetuksen lisäksi saimme Clubilla nauttia myös vierailevien suomalaiskamppailijoiden seurasta. Seminaari oli varsin suosittu ja treenaajia oli saapunut paikalle runsaasti myös muilta paikkakunnilta. Myös naispainijoita oli paikalla kiitettävä määrä, mikä on aina ilahduttavaa, vaikka tällä kertaa seminaarilla ei hirveästi jäänytkään aikaa sparraamiselle. Mutta jäipähän sitten tekemistä seuraavillekin treenivierailuille!

AJ ja Fight Like A Girl - clubin tytöt sunnuntaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti