lauantai 29. marraskuuta 2014

BJJ SM 15.-16.11.

Onkin jäänyt tänne päivittämättä parin viikon takaiset SM-kisojen tuntemukset ja kuulumiset. Tässä on ollut paljon hässkkää, ja mm. käynnissä oleva peruskurssi vie paljon energiaa muulta blogikirjoittelulta. SM-kisojen edustus koostui tällä kertaa sinivyödebytanteista Laurasta ja Hennariikasta, konkari-sinivyö Helistä sekä konkari-purppura Elinasta. Porukan voitokkain oli näissä kisoissa Heli, joka kukisti ensimmäisessä matsissaan FFG:n Riinan ja taipui finaalissa Vantaan kamppailukeskuksen Kristalle. Helille siis hopeaa ja paikka myös avoimeen.

Laura ja Hennariikka korkkasivat siniset kisavyönsä kovien matsien kautta, ja hyvän taistelun jälkeen Laura joutui taipumaan BJJ Centerin Siljan ja Hennariikka GB Gymin Miian viedessä otteluvoitot tällä kertaa Helsinkiin päin. Hennariikka pääsi kuitenkin sarjassaan pronssille ja sitä kautta niin ikään sinivöisten avoimeen sarjaan. Elina sai vastaansa Forssan Kamppailijoiden Päivin, ja kaksikko piti huolta naisten eliten +sarjan ottelusta näissä karkeloissa. Matsi meni Päiville ja kulta sarjasta Forssaan.

Avoimissa sarjoissa vastukset olivat vahvempia, mutta helpolla nämä eivät päässeet. Hennariikka otti tiukan matsin Proeliator jii-jitsun Riinan kanssa, Heli kohtasi BJJ Centerin Siljan ja Elinalla oli vastassaan Oulun Kamppailuklubin Outi. Vaikkei voittoja meidän suuntaan näistä matseista irronnut, päästään tästä suunnittelemaan uusia juonia seuraavia karkeloita varten.

Valitettavasti kuvamateriaalia meidän osalta ei kisoista tällä kertaa irronnut, mutta fiilistellään Hannan satamakuvalla, jossa Hennariikkaa lukuunottamatta tämän reissun edustus, ja pari tuomaria päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti