maanantai 3. marraskuuta 2014

Viikon päästä se alkaa: seuraava naisille suunnattu peruskurssi!

Koska kokeneet harrastajat ovat olleet erittäin hyviä keksimään mainoslauseita peruskurssia varten, kokosin tähän muutamia. Etsi niistä itsellesi hyvä syy, ja tule kokeilemaan tiistaina 11.11. kello 18!

Hyvän treenin jälkeen
"Hei jyväskyläläinen nainen! Haluaisitko kokeilla jotain uutta lajia? Jyväskylän Fight Club tarjoaa syksyn pimeneviin iltoihin naisille oman brasilialaisen jiu-jitsun ja lukkopainin peruskurssin. Meillä on uusi hieno sali ja mukavat treeniajat, mm. naisten painivuoro kaksi kertaa viikossa. Hiki- ja halitakuu."

"Jyväskylän naiset, tänne! Ja kyllä uskaltaa/jaksaa/kerkiää helposti!"

"Ihan hirveessä (ehkä peuraassakin) nosteessa olevien kamppailulajien peruskurssi naisille on taas käynnistymässä. Tule, kokeile, ihastu, rakastu ja menetä tylsä vapaa-aikasi."

"Tytsit, onko halipula tai puuttuu kainalo?"

"Jyväskylän naiset! Taas on tarjolla mitä mainioimman harrastuksen peruskurssi. Harrastuskaverit ovat huippuluokkaa, ja uusissa valoisissa tiloissa kelpaa nujuta! Tervetuloa!"

"Hallitsetko jujin tai kimuran? Tiedätkö, miten pyyhitään 90-kiloisella ukolla lattioita? Oletko aina haaveillut pyöräyttäväsi kakun sijasta onnistuneen perimbolon? Hanki itsellesi harrastus, josta löydät vastauksen kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin! Jyväskylän Fight Clubin naisten peruskurssit on tunnetusti maailman parhautta syksyn pimeisiin iltoihin - Ilmoa sisään NYT!"

"Jos olet nainen ja Jyväskylässä mene tuonne "

"Naiset, ensi viikolla se alkaa! Nimittäin naisten bjj:n ja lukkopainin peruskurssi.
Ai miks?
- Paini on kovvaa hommaa ja kovikset pärjää aina. Silti me pidetään aina reenikaverista huolta
- Jyväskylän Fight Clubilla pojatkin tunnustaa tappelevansa niinku tytöt
- Liukkaalla kelillä toiset kaatuu, toiset heittää ukemin
- Kohta on joulu ja painin jälkeen kinkku maistuu paremmalta
Meidän porukkaan kaikki naiset on tervetulleita: iästä, koosta, aiemmasta liikuntataustasta tai sen puuttumisesta riippumatta."

"Kiinnostaako naiset jiu-jitsu? Nyt sitä taas löytyy Nykäskylästä huippu opettajien ja harjoituskaverien saattelemana."

"Kysymys ei enää liene kuulu "Kiinnostaako naiset jiu-jitsu?", vaan "NAINEN, miksi et ole ilmottautunut?". Taas alkaa naisille sunnattu pieni peruskurssi suurien lajien parissa. Suosittelen!"

Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy täältä: www.jklfightclub.com
Tapahtuma myös Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti