tiistai 16. lokakuuta 2012

Vieraissa: Ida & Shanti 's Autumn BJJ Bonanza

Kun ei saatu tarpeekseen Idan leiristä Jyväskylässä, suuntasimme Hannan, Elinan ja allekirjoittaneen kanssa Kööpenhaminaan Idan ja tämän niin ikään mustavöisen treenikaverin Shanti Abelhan BJJ-leirille näiden kotisalille Kööpenhaminaan. Historialliseksi leirin teki se, että matolla oli yhtä aikaa 4 mustavöistä, 8 ruskeavöistä, 2 purppuravöistä ja useita sini- ja valkovöisiä naisia ympäri Pohjoismaita ja Eurooppaa.

Ohjeita kuuntelemassa ©Hanna Hirvonen
Ida ja Shanti vetävät salillaan vakituisesti tyttöjen bjj-vuoroa, ja ohjaajakokemuksen kyllä huomaa. Asiaa oli sopivasti kuuden treenin verran, joskin olisimme toivoneet vielä enemmän sparria. Se kun yleensä on parasta antia naisten leireillä. BJJ-treenien lomassa ehdittiin ottaa myös yhdet no-gi painit ja samalla Hanna ja Elina saivat kaipaamaansa valmistautumista ensi viikon no-gi EM-kisoja varten.

Kööpenhaminaa ehdittiin katsoa pikkuisen ennen ja jälkeen leirin, mutta muuten viikonloppu meni painin ja levon merkeissä. Paikalla oli myös tanskalaista bjj-mediaa, ja tanskankielen taitoiset voivat lukea Jonas Eggersin mietteitä tyttötreeneistä bjjnews.dk -sivulta. Myös kuvia on nähtävissä saman linkin takana.

Shanti ja Ida olivat innoissaan kun pääsivät kuvaan luchadora -porukan kanssa ©Hanna Hirvonen 
Mahtihommia. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti