tiistai 30. elokuuta 2011

27.-28.8. - Naamalukko ja ADCC SM 2011

Viikonloppuna kisattiin Jyväskylässä perinteinen Naamalukko sekä sen ohella myös lukkopainin SM-kisat. Lauantai oli pyhitetty lukkopainille, amatöörit kisasivat Naamalukossa ja ammattilaiset kilpailivat Suomenmestaruudesta. Sunnuntaina oli BJJ:n vuoro. Meiltä oli kisaamassa vain muutama tyttö, mutta suurin osa pyöri silti paikalla toimitsemassa, kannustamassa ja tuomaroimassa.

Venla edusti lauantaina naisten +60 sarjassa, jossa ainoa vastustaja oli Turun Eveliina Karelehto. Ottelu päättyi Venlan pistevoittoon.

Sunnuntaina tatamille astuivat Elina (valkovöiset -69) ja Heli (valkovöiset -58,5). Elinan matsi Viitasaaren Riina Minkkistä vastaan päättyi Riinan pistevoittoon, ja Elina sai sarjassaan pronssia. Helin sarjassa oli kolme osallistujaa, joista kaikki kisasivat kaikkia vastaan. Ensimmäinen Helin matsi Lahden Emiliaa vastaan päättyi Helin tappioon Emilian lopetuksella. Toisessa matsissa Heli kohtasi Vaasan Suvin, jonka saikin lopetettua ezekiel -kuristuksella. Helille sarjasta siis hopeaa.

Lukkopainipäivälle olisi toivonut enemmänkin naisosallistujia SM-kisoihin, mutta yhteenlaskettuna osallistujia oli kiitettävästi: amatööreissä taisi lopulta kisata seitsemän tyttöä (avoin sarja) ja ammattilaisissa viisi. Sunnuntain BJJ:ssä oli käytössä ensimmäistä kertaa naisten uudet painoluokat (-58,5, -69, +69), johon kaikkiin saatiin osallistujia valkovöisten sarjassa. Valitettavasti värivöiden sarjoja ei naisille riittänyt, vaikkakin valkovöisten sarjassa kisasi yksi sinivöinenkin tyttö. Alla vielä naisten sarjojen tulokset (kokonaiset tulokset löytyvät linkkien takaa):

NLO 2011

lukkopaini
1. Maria Liuska, Kamppailuklubi Oulu
2. Suvi Mansikkamäki, BJJ Vaasa
3. Iida Rimmi, Tampereen Kamppailu-urheilijat

BJJ
-58,5
1. Emilia Tuukkanen, Barreto Lahti
2. Heli Siltala, JKL Fight Club
3. Suvi Mansikkamäki, BJJ Vaasa

-69
1. Nanna Saadi, FFG
2. Riina Minkkinen, Proeliator Jiu-jitsu
3. Liisa Nurmivaara, Proeliator Jiu-jitsu
    Elina Tolonen, JKL Fight Club

+69
1. Emma Metso, MMA Joensuu
2. Sini Salojärvi, Proeliator Jiu-jitsu


ADCC SM 2011

-60
1. Nanna Saadi, FFG
2. Katjusa Hörman, TJJK
3. Heli Willman, Grappling Team Joensuu

+60
1. Venla Luukkonen, JKL Fight Club
2. Eveliina Karelehto, FFG


Kuvia naisten otteluista löytyy BJJ Naisten kuvasivustolta (Hanna Hirvonen).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti