maanantai 29. elokuuta 2011

Shooto Chicago Collision 17.08.2011

Viitasaaren Proeliator Jiu-jitsua edustava Liisa Nurmivaara otteli toisen amatöörivapariottelunsa Lahdessa käydyssä Shooto Chicago Collisionissa. Fight Clubin tytöt ovat silloin tällöin käyneet painimassa Viitasaarella ja viitasaarelaiset Jyväskylässä. Ennen ottelua olimme auttamassa Liisaa vaparisparreissa.

Kisapäivän aamu alkoi painonpudotuksen merkeissä: 1,5 tunnissa jo ennestään pienestä tytöstä puristettiin irti kaksi kiloa hikeä. Melkoinen urakka. Punnituksen jälkeen ohjelmassa oli tankkausta, lepäilyä ja odottelua.

Ottelu oli yksi neljästä tapahtumassa käydystä amatööriottelusta. Vastassaan Liisalla oli MMA Kuopion edustaja Vuokko Katainen. Ottelu alkoi vauhdikkaalla iskujen vaihdolla. Liisa sai kuitenkin hyvin liikettä päälle ja onnistui pysymään poissa iskujen tieltä. Ottelu ajautui clinchiin, josta molemmat ottelijat jakoivat tehokkaan näköisiä polvipotkuja. Ensimmäinen erä näytti tiukalta ja tasaiselta.

Toinen erä alkoi varsin samoissa merkeissä, mutta Katainen pääsi osumaan paremmin. Clinchiin päästyään Liisa yritti sitkeästi alasvientiä, mutta yritykset jäivät hieman vajaiksi eikä ottelu päätynyt mattoon. Katainen pääsi erän loppua kohti hieman niskan päälle saaden hyviä osumia perille ja Liisa joutui pakittelemaan. Täyden ajan jälkeen voittajaksi julistettiin Katainen pistein 39-38. Ottelu oli siis tasainen ja pienellä hiomisella se olisi voinut kääntyä toisinkin päin. Todella hienoa ja teknistä ottelemista molemmilta naisilta.

Erätauolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti