torstai 2. helmikuuta 2017

Vuosikertomus 2016

Vuosi 2016 alkoi nyt jo perinteeksi käyneellä naisten peruskurssilla. Peruskurssista (ja ylipäätään tyttötreeneistä) päävastuussa olivat Elina ja Heli, apuopeina toimivat Laura K. ja Tytti. Lisäksi Heli, Laura K. ja Hennariikka olivat vetohommissa myös vuoden 2016 sekaperuskursseilla. Vaikka Hanna ja Venla ovatkin nykyään pääosin Örebrossa saatiin vierailuista nauttia pitkin vuotta. Venla piipahti Jyväskylässä heti peruskurssin jälkeen, pääsiäisenä painittiin sekä Hannan että Venlan johdolla, kesän tytöt olivat taas vetovastuussa tyttötreeneistä ja Hanna kävi kotisalilla pikavisiitillä vielä joulukuussa. Painittu on leirien merkeissä sekä koti- että ulkomailla. Venla ja Hanna vetivät naisten BJJ/lukkopainileirin Vaasassa, jonne mentiin Jyväskylästä isommalla joukolla. Lisäksi kaksikko oli vetohommissa naisten leireillä Kööpenhaminassa ja Helsingissä, sekä lisäksi BJJ/surffileirillä Ikarialla. Ikarian leiristä kateellisena Jyväskylässä vietiinkin tyttötreenit Tuomiojärven rantaan. Lisäksi leireillä on vierailtu mm. useamman kerran Helsingissä ja Turussa sekä Hanna ja Venla ovat reissanneet pitkin Ruotsia. Kisaamisen saralla vuosi 2016 meni osittain mollivoittoisesti, mutta edelleen kisattiin ahkerasti kaikkien kolmen lajin parissa.

Pääsiäisenä treenattiin hauskaa pitäen
Kesällä tyttötreenit pidettiin Ikarian leirin innoittamana Tuomiojärven rannalla. (Photo by Elina)


Kisat 2016
*Kisattu on sekä BJJ:ssä että lukkopainissa ja Sanna on otellut useamman matsin vaparia. Kisaamassa ovat olleet vuoden aikana Anna K., Elina, Heli, Laura K., Laura R., Nea, Sanna ja Venla. Lisäksi BJJ joukkuekisoihin värivöisten joukkueen lisävahvistuksena oli Roosa Tampereelta ja BJJ SM-kisoissa Tove Ruotsista edusti myös Jyväskylän Fight Clubia.
* Kotimaassa kisoja on käyty ainakin pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Pieksämäellä ja Turussa, ulkomailla FLAG-edustusta on nähty mm. Ateenassa, Abu Dhabissa, Lissabonissa, Long Beachilla ja Torshällassa.
* Kotimaassa kisamenestystä tuli arvokisoista (sekä SM-kisat että Finnish Openit) seuraavasti: 4 x kultaa, 2 x hopeaa ja 5 x pronssia
* Ulkomaiden kisamenestyksestä vastasi tänä vuonna Venla, jolle vuodelta 2016 MM-hopea, EM-hopea sekä 2 x Ruotsinmestaruuskultaa.
* Lisäksi käytiin useissa salikisoissa, joista mukaantuomisina useita mitaleja ja paljon kisakokemusta.

BJJ joukkueiden SM-kisojen edustus (Photo by Elina)
Sannalle No-Gi SM-kultaa 2016! Sanna on ollut vuoden 2016 ahkerimpia kisaajia ja edustanut kaikissa kolmessa lajissa. (Photo by Sanna)
Muu toiminta 2016
* Naisten treenit pyörivät normaaliin tapaan koko vuodenja naisten peruskurssin myötä saatiin taas uusia harrastajia joukkoon.
* Elokuussa 2016 järjestettiin Jyväskylän Fight Clubilla kolmannen kerran hyväntekeväisyystapahtuma Sparrimaraton, jossa saatiin kerättyä n. 4000 euroa Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.
* Uusia vöitä saatiin taas, näistä tärkeimpänä tietysti Hannan musta vyö. FLAG:ssa on siis nyt jo kaksi mustaa vyötä! Lisäksi Laura R. sai purppuran vyön sekä Anni ja Heidi siniset vyöt.
* FLAG-edustuspaidat olivat näkyvästi esillä myös juoksutapahtumissa kun isompi tyttöporukka osallistui Kevätkirmaisun 10 km:n matkalle ja Elina kävi lönköttelemässä syksyllä puolikkaan Finlandia Marathonissa.
* Ollaan vierailtu Jigotain judotreeneissä, erityisesti syksyllä kun Jigotailla alkoi Fight Clubillakin ahkerasti treenaavan Annin johdolla oma naisten treenivuoro. Yhteistyötä Jigotain tyttöporukan kanssa on tarkoitus syventää vuoden 2017 aikana.

Hanna sai mustan vyön lokakuussa Hilti-leirillä Turussa (Photo by Hanna)

Vuosi 2017 on jo alkanut vauhdikkaasti mm. ennätyssuuren naisten peruskurssin ja Annan, Sannan ja Soljan järjestämän Naisten vapaaotteluleirin myötä. Luvassa siis huippuvuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti