maanantai 19. syyskuuta 2016

Pe 16.9. - Judonaisten opissa

Perjantaina oli kuultavissa historian siipien havinaa, kun Monitoimitalon judosalissa pidettiin ensimmäistä kertaa Jigotain naisten oma treenivuoro. Mukana hienoa tunnelmaa ja tatamia haistelemassa olivat Fight Clubin naisista Heli ja Anna.

Naisten judotreenit pidetään näin alkuunsa Monnarilla joka toinen perjantai klo 17-18:30 ja treenien vetäjinä toimivat Anni Kolari sekä Laura Syrjälä, josta edellinen on tuttu kasvo myös bjj:n/lukkopainin parissa.

Jyväskylän Figh Clubilla ja Jigotaillahan on ollut jo pidemmän aikaa käytäntö treenaajien "vaihdosta" ja vierailijoita onkin käynyt saleilla puolin ja toisin. Fight Clubin tyttötreeneistä vaikuttunut Anni päättikin polkaista käyntiin naisten judovuoron tavoitteena madaltaa ennestään kynnystä lähteä kokeilemaan judotreenejä, houkutella judon pariin myös kokonaan uusia naisharrastajia sekä tietysti tarjota naisjudokoille hyvää sparria oman kokoisten treenikavereiden kanssa.

Perjantaina saimmekin nauttia Annin johdolla hyvistä treeneistä ura-nage -heiton sekä matossa kata-gatamen parissa. Treeneihin kuului myös sparria (tai judotermein randoria) sekä pystyssä että matossa ja hauskaa oli! Seuraaviin treeneihin parin viikon päästä teemmekin sitten invaasion entistä isommalla porukalla. :)

Ensimmäisten naisten judotreenien iloinen osallistujajoukko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti