sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sunnuntai 15.2. - leirihommia ja suora nilkkaluko

Viikonloppu kului Ben Starkin bjj- ja lukkopainileirillä, ja lauantain ja sunnuntain aikana tuli siis treeniä ihan mukavasti. Täytyy sanoa, että hyvä seminaari oli! Tekniikkaa tehtiin lauantaina tuplaunder-ohituksesta lähtien sekä puvutta että puvulla ja sunnuntaina vuorossa oli sivukontrolli sekä triangeli/omoplata -haut. Ihan hyvin jäi mieleenkin, kun treenien päätteeksi kertailtiin.

Sunnuntain tyttöpainit olivat kaksien leiritreenien päälle, joten meno oli vähän rauhallisempaa. Otettiin lämmöt käsipalloillen ja dynaamisin venyttelyin, jonka jälkeen katsottiin toiveiden mukaisesti braboa ja suoraa nilkkalukkoa.

Braboa käytiin Elinan treeneissä viikko sitten ja muutenkin viikolla Paulin treeneissä. Myös lauantain seminaarissa kuristus tuli tutuksi, joten katsottiin vielä vähän yksityiskohtia. Tuolta linkin takaa löytyy Elinan kuvaus viikon takaa.

Suoraa nilkkalukkoa katsottin sekä päältä että alta, töpö x-guard hookilla höystettynä. Tärkeintä on pitää terävä osa kohti kaverin nilkkaa, joka niin sanotusti lupsautetaan paikoilleen. Tällöin kiristys tulee nopeasti. Tiistaina vähän taas suunnitellumpaa, mennään takaisin pystyn maailmaan.

Ben Starkin seminaarissa painittiin no gi -vermeissä

Ja myöskin pyjama päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti