maanantai 8. syyskuuta 2014

30.-31.8. - Naamalukkoa ja vähän muuta

Hanna ja Venla vaihtoivat siis toistaiseksi maisemaa Ruotsiin jättäen ison aukon sekä Jyväskylän että koko Suomen painiympyröihin. Tyttöpainit ovat kuitenkin pyörineet meidän jäljelle jääneiden voimin (joskin huomattavasti vähemmillä vitseillä) ja toivottavasti bloginkin pitämisessä saataisiin skarpattua. Nyt hieman selostusta viime viikkojen tapahtumista.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna kisattiin jo perinteikäs Naamalukko Open, mutta tällä kertaa kisapaikkana oli Jyväskylän sijaan Oulu. Osin tästä syystä Keski-Suomen kisaedustus oli totuttua huomattavasti pienempi ja tytöistä oli edustamassa vain allekirjoittanut. Itsekin osallistuin sunnuntaikiireiden takia tällä kertaa vain lauantaisiin lukkopainikisoihin. Ohessa lyhyt selostus tästä reissusta.

Lähdin Ouluun jo torstaina siellä asuvaa siskoa moikkaamaan, mikä oli sikäli hyvä juttu, että matkaväsymystä ei päässyt kertymään. Valitettavasti pieni flunssanpoikanen pääsi kiusaamaan ja olo oli etenkin perjantaina hyvin tukkoinen ja väsähtänyt. Kisa-aamuna olo oli kuitenkin onneksi kohtuullisen hyvä. Polkaisin pyörällä kisapaikalle ja pikaisten lämmittelyjen jälkeen pääsinkin jo tositoimiin, sillä naisten sarjat oteltiin heti ensimmäisten joukossa. Minua vastaan asettui BJJ Centerin Maria Liuska. Edellisen päivän kurjan olon huomioon ottaen sain matsin yllättävänkin hyvin käyntiin ja hetken pystypainin jälkeen sain vietyä Marian mattoon, missä pääsin myös painimaan lupaavan oloisesti päältä. Kokeneena painijana Maria sai kuitenkin homman käännettyä paremmin itselleen sekä haettua käsilukon, johon jouduin aikani puolustettua taputtamaan. Matsin päätyttyä oli aika ristiriitaiset fiilikset: toisaalta olin tyytyväinen siihen, että pääsin matsissa paremmin käyntiin kuin usein aiemmin, mutta toisaalta myös tuntui, että parempaankin olisi voinut pystyä. Kokeneiden naisten yhdistetyssä sarjassa meitä oli kaikkiaan viisi ottelijaa eli kisat päättyivät osaltani tuohon käsilukkoon.

Kotopuolessa Jyväskylässä Elina vastasi sunnuntain treeneistä, missä palauteltiin mieleen osallistujien toivomia perustekniikoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti