keskiviikko 13. elokuuta 2014

Elokuun ajan hässäkkää, vierailijoita ja sparrimaratonin valmisteluja

Elokuun alku on mennyt tyttöpainijoilla normaalin treenin merkeissä. Hässäkkää kuitenkin riittää, ja paljon aikaa on mennyt tämän viikon lauantaina "Kamppailu-urheilua kellon ympäri", tuttavallisemmin sparrimaratonin järjestelyissä. Kyseinen tapahtuma lienee jo kaikille idealtaan tuttu, mutta laitetaanpa vielä kerran tapahtumablogin osoite tähän: http://sparrimaraton.blogspot.fi/. Huikea juttu tulossa!

Normitreenien lisäksi meillä on ollut jälleen kerran ilo emännöidä muutamia vierailevia tähtiä. Pari viikkoa sitten helsinkiläiset Miia Isola ja Maria Liuska kävivät painimassa kanssamme, tosin eri päivinä, ja viime sunnuntaina saatiin vahvistuksia kuopiolaisesta ammattilaisvapaaottelija Vuokko Kataisesta sekä tuoreesta bjj:n maailmanmestarista Jonna Konivuoresta. On mahtavaa kun porukkaa käy kylässä, tulee aina uusia juttuja omaankin treeniin.

Sen tarkemmin en kuvaile nyt parin viikon aikana olleita treenejä, mutta ollaan vaihteeksi keskitytty lukkopainiin. Aiheena on olleet selkäkontrolli, kuristukset sieltä, kilpparista ollaan haettu giljotiinia ja braboa ja nyt muutama kerta ollaan hiottu perhosguardista reverse armbarin sekä triangelin hakua. Lopetuspainotteinen pariviikkoinen siis. Ja sparripainotteinen. Nyt on kunto kohdillaan lauantain urakointia varten, loppuviikko "herkistellään" ja tankataan. Minulle tämä on ainakin eka maraton.

Kyläilijät ja omat tytöt su 10.8. - kuvan pehmolelut eivät liity treeneihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti