keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vuoroin vieraissa, Back to School, Tipin leiri ja paluu arkeen...

Parin, kolmen viikon sisään on tapahtunut paljon. Toisin sanoen kesäloma on ohi ja porukka on alkanut käydä ahkerammin treeneissä. Heinäkuun lopulla vierailtiin Hannan kanssa Oulun kamppailuklubilla, missä pääsi pitkästä aikaa painimaan uusien tyyppien kanssa. Team Lehto eli Outi ja Tuomas sekä koko Oulun porukka otti hyvin vastaan kaksi jyväskyläläistä. Oli mukavaa.

Oululaisia kasassa
Heti perään meitä hellittiin usealla vieraalla. Ensin saapuivat kokeneet sinivyöt Maria Liuska ja Kaisa Yli-Paunu, jotka vierailivat muutaman treenin ajan klubilla. Samana viikonloppuna meillä oli oman porukan kanssa ns. Back to School -viikonloppuleiri, johon saatiin vieraita myös Kuopiosta Gladiator Factoryn Emmin johdolla.

Maria ja Kaisa fightclubilaisten keskellä
Seuraavalla viikolla Suomi bjj:n legenda Konivuoren Jonna saapui useamman treenin ajaksi (jyväs)kyläilemään, ja viikon kruunasi Timo-Juhani Hirvikankaan leiri, jossa Tipin lisäksi paikalla olivat MMA Kuopion Vuokko Katainen sekä Pohjanmaan kauhu Katja "Killer Bunny" Kankaanpää.
Jonnan kanssa pullistelua
Back to School -leiriviikonlopusta vähän tarkemmin: ohjelmassa oli sekä lukkopainia että bjj:tä, neljän treenin verran. Käytiin viikonlopun aikana läpi muutamia perusasioita molempien lajien näkökulmasta. Perjantai aloitettiin paoilla eli huonoilla positioilla, lauantaina sweeppailtiin ja ohitettiin guardia ja sunnuntaina lopeteltiin. Kun aikaa on vähän ja mahdollisuuksia paljon, pyrittiin treenit rakentamaan muutaman perustekniikan ympärille. Näitä ollaan drillattu myös leirin jälkeen tyttöpaineissa. Leirin tavoitteena oli houkutella myös niitä tyttöjä takaisin tatamille, joille on syystä tai toisesta kertynyt treenitaukoa. Samalla aktiivitreenaajat saivat paljon toistoja ihan perusasioihin.

Back to School
Vieraissa on oltu vuoroin, mikä on inspiroinut ja motivoinut taas omaa treeniä kohti uutta treenisyksyä. Seuraavaksi valmistaudutaan Jyväskylän omaan kisaan Naamalukkoon, jossa kisataan niin ADCC lukkopainissa kuin BJJ-karkeloissakin (31.8.-1.9.). Tyttöpainit pyörivät taas kahdesti viikossa ja Fight Clubin peruskurssit käynnistyvät syyskuun puolessa välissä: painia ja vaparia on tuttuun tapaan tarjolla.
Sawolaista sekoilua
Syksyn suunnitelmiin kuuluvat niin ikään Basement Beatdown joulukuussa ja naisten leiri. Molemmista lisää infoa piakkoin!

Tipin leirin eka päivä (©Vuokko Katainen)

Killer Bunny, Tipi ja tytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti