maanantai 26. elokuuta 2013

FINNHITS 2013 - Suomineidot sparraa (2.-3.11.2013)

kuvakollaasin kuvat by Marko Kallioinen, Outi Järvilehto ja Hanna Hirvonen
Marraskuun alussa julkaistaan tuore naisten FINNHITS SPARRILEIRI, kun Suomineidot kokoontuvat joukolla painimaan Jyväskylään 2.-3.11.2013.

Kyseessä on naisille tarkoitettu bjj- ja lukkopainin sparripainotteinen leiri, jonka ohjaajina toimivat kokeneet kisakonkarit ja tatamien tallaajat Päivi Levonen, Outi Järvilehto, Hanna Hirvonen ja Venla Luukkonen.

Leiri on avoin kaikille brasilialaista jiu-jitsua ja/tai lukkopainia harrastaville naisille, olitpa sitten tuore peruskurssin käynyt tai kokenut konkari. Luvassa on neljät ohjatut treenit, mukavaa yhdessäoloa, drillejä, sparria ja muutama tekniikkakin. Hinta ei päätä huimaa - tarkoituksena on saattaa lajin parissa olevia naisia treenaamaan yhdessä pienellä kustannuksella ja jakaa osaamista ja kokemuksia.

Alustava aikataulu:
Lauantaina 2.11.
12.00-13.30 LUKKOPAINI
16.00-18.00 BJJ
n. 19.00 SAUNA

Sunnuntaina 3.11.
11.00-12.30 LUKKOPAINI
13.00-14.30 BJJ

Hinta: 10€, sisältäen koko leirin ja saunan.

Majoitus: Jyväskylän Fight Clubilla saa halutessaan majoittua, ja läheltä löytyy myös kohtuuhintaisia hotelleja. Kotimajoitusta voi halutessaan kysellä Jyväskylän suomineidoilta. Halukkaat voivat saapua jo perjantaina ja samalla osallistua Fight Clubin bjj-treeneihin kello 17-18.30. Lauantaina sali on niin ikään käytössä treenien välillä, jos treenijalka vipattaa astetta kovemmin.

Luvassa kestohittejä kuten "Ohita se guardi, ohita", "Kaksi minuuttia jäljellä", "Sweep and Shout", "Lukotellen" jne. Varaa siis aika kalenteriin ja tule Jyväskylään painimaan!

- - -
Short version in English: Welcome to the ladies sparring camp in Jyväskylä, Finland! There will be four training sessions - two BJJ and two submission wrestling sessions - lead by some Finnish experienced BJJ/SW competitors. The price is only 10€ including sauna Saturday night. You can also sleep at the gym. If you are interested to join us, feel free to contact venla_luukkonen[at]hotmail.com for more information!
- - -

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti