keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Toukokuun 2013 lopun fiiliksiä

Treeniblogin päivittäminen on ollut vähän katkolla Teron leirin jälkeen. Hanna, Elina ja allekirjoittanut ollaan valmistauduttu Mundialeihin, ja välissä on mm. salikisattu Fight Clubin porukan kesken. Pahoittelut siitä, ettei blogi ole nyt ihan pysynyt perässä. Leirin jälkeen ollaan käyty läpi seuraavia asioita:

tiistaina 14.5. Teron leirin De La Riva -kertausta.
sunnuntaina 19.5. Kisatreeniä Mundials -porukalle
tiistaina 21.5. Kertailtiin guardin ohitusta cross knee -ohitus sekä vaihtoehtoina x-pass.

Lauantaina 18.5. kisattiin siis myös ne klubin omat salikisat. Tarkoituksena oli tarjota etenkin vähemmän kisanneille mahdollisuus testata itse kisatouhua kavereiden kesken. Kisat sujuivat loistavasti, ja reilu 20 bjj ja 20 lukkopainimatsia myöhemmin porukka pääsi saunomaan. Tytöistä kisasivat Henna-Riikka, Kaisa, Matilda ja Päivikki, joista Henna-Riikka vei tällä kertaa bjj-sarjan ja Matilda lukkopainisarjan. Hienosti kaikki vetivät.

Näin mukavaa oli salikisoissa
Nyt meidän ollessa Long Beachin auringon alla tyttöpainit pyörivät normaalisti senkin ajan. :) Kisat ovat meidän osalta perjantaina (Suomessa pe-la välinen yö) ja lauantaina. Kisaraportti seuraa myöhemmin. Loppuun vakavaakin vakavampi valmistautumisvideo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti