torstai 8. joulukuuta 2011

6.12. Team @Letic Tournament II

Lahden itsenäisyyspäivän salikisoihin meitä matkusti 9 hengen tyttöporukka, joista osa kisaamaan ja osa valmentamaan ja kannustamaan.

Valkovöisissä -64 sarjassa meitä edustivat Heli sekä Seija. Molempien ekan matsin kohtaloksi tuli tappio, mutta tytöt pääsivät ottelemaan vielä pronssista keskenään. Tässä matsissa Heli vei pistein ja sai siis pronssia.

Valkovöisten + 64 sarjassa tatamille astuivat Anne-Mari, Emmi ja Solja. Anne-Marin eka matsi päättyi tappioon Viitasaaren Riinaa vastaan. Solja voitti ensimmäisen matsinsa, ja kohtasi semifinaalissa Riinan, joka kuitenkin vei matsin. Emmi puolestaan kohtasi semifiinalissa Viitasaaren Sinin, ja Emmin tie jatkui tästä finaaliin. Pronssimatsissa Solja taisteli itsensä voittoon ja finaalissa Riina vei voiton Viitasaarelle. Emmi siis hienosti hopealle ja Soljalle pronssia kotiin viemiseksi.

Itse edustin värivöisten +64 sarjassa, jossa meitä oli 3 osallistujaa. Helsingin Minna tuli pronssille oteltuaan sekä minua että nykyisin Forssan kamppailijoita edustavaa Päiviä vastaan. Finaali käytiin siis minun ja  Päivin välillä. Tiukka ottelu päättyi minun kannaltani pistevoittoon.

Lisää tuloksia kisoista löytyy Barreto Lahden kotisivuilta.


Taisi olla tämän vuoden viimeinen BJJ-kisa. Nyt suunta kohti lauantain Basement Beatdownia, jossa kehään astuvat Tuuli ja Heli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti