maanantai 26. maaliskuuta 2018

BJJ Joukkueiden SM-kilpailut 18.3.2018

Sunnuntaina naisten vuorolla ei painittu Jyväskylässä, sillä Fight Like A Girl -club lähti edustamaan joukkue-SM-kisoihin Hattulaan kahden täyden joukkueen voimin. Valkovöisistä kisaamaan lähtivät Silja, Elli, Laura, Tiia ja Leena. Värivöisten joukkueessa edustivat puolestaan Anna K., Hennariikka, Anna M., Heidi, Heli sekä varanaisena Elina.

Valkovöisten joukkue: Elli, Laura, Leena, Silja & Tiia
Valkovöisten joukkue pääsi marssimaan kisatatamille heti ensimmäisenä ja vastaan asettui Heraclesin joukkue. Kolmen tiukan väännön jälkeen Heracles eteni suoraan jatkoon otteluvoitoin 3-0. Valitettavasti kaikki matkaan lähteneet jyväskyläläiset eivät siis päässeet Hattulassa ottelemaan, mutta onneksi seuraaviakaan kisoja ei tarvitse kauaa odottaa. Erityismaininta valkovöisten joukkuueessa menee Lauralle ja Tiialle, jotka lähtivät reippaasti ensimmäisiin kisoihinsa lähes suoraan peruskurssilta. Ja sen verran hauskaa reissussa oli, että seuraaviinkin kisoihin on jo ilmoittauduttu.

Värivöisten joukkue: Anna M., Heidi, Elina, Heli, Anna K. & Hennariikka
 Samaan aikaan toisella matolla kisaurakkansa pääsi aloittamaan myös värivöisten joukkue, jota vastaan asettuivat Ahjo Training Centerin naiset. Jyväskylä pääsi lähtemään tähän matsiin 1-0 etuasemasta, sillä ahjolaisilla oli joukkueessaan vain neljä osallistujaa. Neljan matsin jälkeen jyväskyläläiset etenivät jatkoon 3-2 voitoin. Seuraavalla kierroksella vastaan tuli Nokian kamppailu-urheilijat ja tästä kohtaamisesta voitto tuli niin ikään kotiin 3-2. Anna M. joutui valitettavasti keskeyttämään oman toisen matsinsa loukkaantumisen takia, mutta onneksi varanaisena matkaan lähteneen Elinan voimin finaaliin saatiin taas täysi viiden hengen joukkue. Mestaruuskamppailussa Jyväskylän naiset kohtasivat Forssan kamppailijat, jotka onnistuivat tällä kertaa viemään mestaruuden 3-0 otteluvoitoin. Jyväskylään siis kotiintuomisina hopeaa!

Kyllä podiumille mahtuu!
 Niin mukavaa kuin mitalimenestys onkin, niin ehdottomasti parasta kisoissa oli se, että sinne saatiin parin vuoden tauon jälkeen kasattua taas kaksi täyttä joukkuetta. Joukossahan hauskuus tunnetusti tuplaantuu ja sen kyllä huomasi reissussa. Tästä onkin hyvä jatkaa hyvin alkanutta kisavuotta huhtikuun BJJ Finnish Openeissa.

Joukkukisojen motto: "Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo"
PS: Jyväskylän mitalimenestys ei suinkaan jäänyt vain naisten hopeaan, vaan sinivöisten +76 kg -sarjasta Fight Clubin pojat toivat kotiin kultamitalit lähes suvereenilla kisasuorituksella. Onnea siis myös Matille, Anterolle, Elmolle, Niklakselle ja Joonakselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti