tiistai 2. tammikuuta 2018

Suomi 100 ja sinisten vöiden juhlaa

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Fight Clubilla kokoonnuttiin treenaamaan yhdessä ja sparraamaan Suomi 100 -hengessä 100 minuutin ajan. Lisäksi juhlapäivään kuului iso kasa uusia vöitä. Fight like a girl clubilaisten joukosta Janne Maunonen graduoi Elinan avustuksella siniselle Heidin, Annan sekä Tiian.

Heidi aloitti treenaamisen alunperin jo vuonna 2011 Äänekoskella. Sittemmin treenaamisessa on ollut jonkun verran taukoja, mutta pitkän linjan kokemus on näkynyt sekä Heidin taidoissa että vyöhön kertyneinä natsoina. Nyt olikin jo korkea aika vaihtaa vyö kokonaan uuteen väriin ja päästää Heidi uusien haasteiden pariin.

Uusi vyö riemastuttaa...

Anna puolestaan aloitti painitaipaleensa naisten peruskurssilta tammikuussa 2016. Anna on osoittanut vahvoja otteita tatamilla heti alusta asti ja pärjännyt näillä hyvin myös kisoissa. Vaikka treenaaminen onkin välillä jäänyt itsestä riippumattomista syistä vähemmälle, on Annan kehitys ollut tasaista ja ehdottomasti uuden vyön arvoista.

...shokeeraa...

Samaiselta vuoden 2016 peruskurssilta ponnisti myös Tiia, joka niin ikään sai nyt siirtyä uudelle vyölle pois alkavan uuden peruskurssin tieltä. Tiia on oiva esimerkki siitä, mitä omalle epämukavuusalueelle menemisellä ja jatkuvalla työnteolla voi saavuttaa. Myös Tiia on uskaltautunut haastamaan itseään kisamatoille ja sama itsensä kehittäminen jatkuu toivottavasti myös sinisellä vyöllä.

...ja ilahduttaa

Onnea uusiin sinivöisiin haasteisiin kaikille kolmelle! Samoin onnea myös muille itsenäisyyspäivän graduoiduille, eli Miskalle, Tomille ja Nicolle!


Kaikki itsenäisyyspäivän naispainijat

Kaikki uudet vyöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti