torstai 9. lokakuuta 2014

Sunnuntai 5.10. - Knee slide pass

Kahden tiistain välissä oli luonnollisesti sunnuntai, jolloin treenailtiin myös - tällä kertaa knee slide passia Hennariikan johdolla. Ohessa Hennariikan selostus päivän tekniikasta:


Ensin harjoiteltiin ohituksen aloittamista hakemalla otteita lahkeista polvien kohdalta ja astumalla jalka kaverin jalkojen väliin jonka jälkeen vietiin painoa polvella kaverin mahan päälle.  Vaihtoehtoisesti katsottiin myös tilannetta jossa kaveri on hakenut perhoshookit, joita irroitettiin vaihtamalla lantion kulmaa, painamalla polvella kaverin säärtä ja pyöräyttämällä jalka vapaaksi, jonka jälkeen taas vietiin painoa kaverin päälle.

Knee slide passia katsottiin ensisijaisesti niin, että ennen kuin lähdetään etenemään sideen, saadaan haltuun kaverin kainalo joka on mahalle tulevan jalan puolella. Tarkempi ohjeistus tästä löytyy esimerkiksi täältä.

Toisena vaihtoehtona katsottiin myös tilannetta jossa kainaloa ei saada haltuun ja kaveri kääntyy kyljelleen ja menee ikävästi kippuraan. Tähän katsottiin tekniikaksi kainalon hakemisen sijaan face crank -versiota, jossa haetaan ote kaverin ristikkäisestä kauluksesta. Tästä tekniikasta löytyy video aikaisemmasta treenikuvauksesta eli täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti