tiistai 14. lokakuuta 2014

Lukkopainin ja BJJ:n peruskurssi naisille marraskuussa!

Jyväskylän Fight Club tarjoaa jälleen naisille suunnatun lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun peruskurssin!

Kurssi alkaa tiistaina marraskuun 11. päivä ja kestää kuusi viikkoa. Kurssin jälkeen voi osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin, eli lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun lisäksi myös vapaaottelu kuuluu kurssin jälkeiseen treenivalikoimaan.


Peruskurssin tavoitteena on opetella lajin perustaitoja. Kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla hyvässä kunnossa eikä aikaisempaa kamppailulajitaustaa edellytetä. Lajia voi harrastaa sekä harratus- että kilpailumielessä, ja se sopii kaiken kokoisille, niin naisille kuin miehillekin. Kurssilla on alaikäraja 15 vuotta, ja tämä kurssi on tietysti nimensä mukaisesti vain ja ainoastaan tytöille ja naisille.

Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verrytteluhousut, suosituksena on hartiat peittävä paitamalli. Myös bjj-, judo tms. budopukua voi halutessaan käyttää. Kurrsin päävetäjinä toimivat Venla Luukkonen (bjj:n musta vyö), Elina Tolonen (bjj:n purppuravyö) ja Heli Siltala (bjj:n sininen vyö). Myös apuvetäjät ovat kokeneita treenaajia, joten laadukas opetus on taattua alusta saakka. Treenipaikkana toimii Fight Clubin uusi upea treenisali, joka sijaitsee Jyväskylän Kypärämäessä osoitteessa Erämiehenkatu 14.


Harjoitusajat:

tiistaisin: 18.00-19.30
perjantaisin: 18.30-20.00
sunnuntaisin: 13.00-14.30

Kurssin hinta: 100 €, maksetaan kurssin alussa. Kaksi ensimmäistä kertaa voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen: Jyväskylän Fight Clubin kotisivuilla (lomake ilmoituksen lopussa)

Lisätietoja: bjj[at]jklfightclub.com tai 041-4369984 (Venla Luukkonen)

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Tervetuloa kurssille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti