tiistai 5. marraskuuta 2013

FINNHITS - ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Jyväskylä edustaa kotisalilla (kuvasta puuttuu Heidi)
FINNHITS - Suomineidot sparraa -sparrileiri on nyt takana päin. Viikonlopuksi Jyväskylässä kyläili kolmekymmentäneljä naisjiu-jitsukaa, omat tytöt mukaan lukien. Tunnelma viikonlopun aikana oli mahtava, sparrit kulkivat ja samalla tutustui moneen uuteen harrastajaan. Neljän eri vetäjän treenit olivat jokainen omannäköisensä, mikä saikin kiitosta. Lisää näitä!

Joskus lämmittelyt on vähän erilaisia
Hanna ja minä vastattiin tällä kertaa lukkopainipuolesta, itse vedin lauantain treenit alta pelaamisen näkökulmasta perhosguardin hengessä ja Hanna täydensi pakettia sunnuntaina päältä knee slide ja x-pass -ohituksilla. Lauantain BJJ-treeneistä vastasi Aittamaan Päivi, jonka treeneissä käytiin läpi avointa guardia otteiden, tasapainon ja kontrollin näkökulmasta. Sunnuntaina päivän päätti Outi Järvilehto ja x-guard vinkit. 

Lukkopainisyksyn muotivärit
Jatkossa vastaavia sparripainotteisia leirejä pyritään järjestämään 1-2 vuodessa. Paikka ja vetäjät voivat vaihdella, Suomesta löytyy kyllä osaamista näiden järkkäämiseen. Pääasia, että päästään treenaamaan yhdessä tasaisin väliajoin, sillä tavoin Suomettaret pärjäävät myös jatkossa maailmalla.

Lisää leirikuvia tutussa paikassa Hannan kuvasivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti