Basement Beatdown oteltiin eilen, ja tapahtuma oli taas erittäin viihdyttävä. Tässä tuloksia:

Ottelijat esittivät tasaista pystytaistelua, mutta Roivas oli vahvempi painija, ja sai Luukkosen toistuvasti mattoon. Lopetusta ei nähty, mutta vahvat matto-otteet toivat pistevoiton Roivakselle.
- - -
Anni Sillanpää GB Gym (0-0-0) vs Laura Tapiola MMA Utti (0-1-0) -65 kg
voittaja: Laura Tapiola pisteillä

Vasta 6 kk vapaaottelua harjoitellut Sillanpää lähti rohkeasti hakemaan alasvientejä, mutta Tapiola sai pidettyä ottelun pystyssä. Ulottuvampi Tapiola sai iskuja hyvin perille, ja veikin ottelun nimiinsä täyden ajan jälkeen.
- - -
Sandra Roos GB Gym (0-0-0) vs Sanna Laitinen Team @tletic (0-2-0) -70 kg
voittaja: Sanna Laitinen pisteillä
Ottelu palkittiin päivän parhaana, molemmat ottelijat saivat Lutadora Limitedin ja Coffean tuotepalkinnot.

Päivän parhaana palkitussa ottelussa kohtasivat judoka Sanna Laitinen ja potkunyrkkeilytaustainen Sandra Roos. Roos aloitti ensimmäisen erän vahvasti napakoilla alapotkuilla. Laitinen sai lopulta otettua tilan pois pystyottelijalta, ja siirsi ottelun mattoon. Toisessa erässä Laitinen esitti myös hyvää pystyottelua, mutta ratkaisi täyden ajan kestäneen ottelun itselleen lopulta vakuuttavalla mattotyöskentelyllä.
- - -
Veera Nykänen GB Gym (2-0-0) vs Jutta Sainio, Sports Academy NO1 (0-0-0) -52 kg
Voittaja: Veera Nykänen pisteillä.
Veeran Nykänen palkittiin päivänä parhaana ottelijana Lutadora Limitedin ja Coffean tuotepalkinnoilla.

Voittamaton Veera Nykänen otti kolmannen voittonsa ja päivän parhaan ottelijan tittelin. Ulottuvampi Sainio esitti hyviä otteita pystyssä, mutta liikkuva Nykänen rakensi kerta toisensa jälkeen paikan alasviennille. Matossa Nykänen pelasi huolellisesti ja hallitsi positioita, ja näin pistevoitto Gb Gymin ottelijalle.
- - -
Miia Isola GB Gym (5-5-2) vs Sini Järvensivu MMA Team 300 (1-2-0) -70 kg
voittaja: Miia Isola käsilukolla toisessa erässä ajassa 2:43
Miia Isola palkittiin päivän parhaasta lopetuksesta FreeFighterin tuotepalkinnolla.

Tapahtuman toinen "puoliaika" alkoi alkoi kokeneen Miia Isolan ja Sini Järvensivun ottelulla. Kovasti kehittynyt Järvensivu haastoi Isolaa pystyottelussa, ja onnistui välttelemään Isolan alasvientiyrityksiä. Toisessa erässä Isola sai kuitenkin siirrettyä ottelun mattoon, ja rakensi ajassa 2:43 hienon käsilukon. Lopetus palkittiin päivän parhaana.
- - -
Jenni Nuutinen GB Gym (1-0-0) vs Annukka Jernvall Jkl Fight Club (0-0-0) -60kg
voittaja: Annukka Jernvall pisteillä
Annukka Jernvall palkittiin päivän parhaana iskijänä FreeFighterin tuotepalkinnolla.

Jyväskylän Fight Clubin ainoa edustaja sai vastaansa edellisessä Basement Beatdownissa voitokkaasti otelleen Jenni Nuutisen. Jernvallin potkunyrkkeilytausta näkyi, ja pystyssä tarjoiltiin komeita osumia. Nuutinen haki hyvin alasvientejä, mutta Jernvall sai käännettyä itsensä päälle toistuvasti. Toisessa erässä Nuutinen tasoitti mattopisteet puhtaalla alasviennillä, mutta Jernvall pääsi takaisin pystyyn ja vei ottelun nimiinsä päivän parhaana palkitulla pystyottelulla.
- - -
Marika Vainola GB Gym (2-3-0) vs Tina Lähdemäki RNC Sport Club (7-0-0) -58kg
voittaja: Tina Lähdemäki pisteillä

Gb Gymin Marika Vainola lähti hakemaan tilaa pois nyrkkeilytaustaiselta Tina Lähdemäeltä, ja ensimmäisessä erässä nähtiinkin tiukkaa clinch-vääntöä. Lähdemäki tarjoili napakoita polvipotkuja, ja vei ensimmäisen erän niukasti. Toisessa erässä Lähdemäki sai käännettyä Vainolan mattoon puhtaalla alasviennillä, ja matossa Lähdemäki hallitsi ottelua loppuun saakka. Täyden ajan jälkeen pistevoitto RNC Sport Clubin edustajalle.
- - -
Vuokko Katainen MMA Kuopio (3-2-0) vs Verna Mustonen Espoon Kehähait (2-3-1) catch weight 63 kg
voittaja: Vuokko Katainen pisteillä

Viime hetkillä sovittu ottelupari esiintyi illan viimeisenä. Verna Mustonen toipui rajusta painonvedosta, ja esitti vahvoja otteita Vuokko Kataista vastaa käydyssä ottelussa. Ensimmäisessä erässä Kataisen clinch-peli tuotti tulosta, ja Mustonen ei päässyt hyödyntämään pystytaitojaan täysimittaisesti. Toisessa erässä Mustonen pääsi paremmin mukaan lyöntikilpailuun, mutta Katainen oli väkevämpi ja sai käännettyä ottelun clinchistä mattoon. Tiukan ottelun vei lopulta Katainen.
- - -
Yleisöä oli paikalla 120 henkeä. Tunnelma oli tiivis ja hyvä, ja kaikille osapuolille vaikutti jääneen hyvä fiilis tapahtumasta.

Kiitos kaikille kilpailijoille, taustajoukoille, yleisölle ja mahtavalle talkooporukalle!

Matsivideot tulevat näkyville viikon kuluttua. Sitä ennen voitte nauttia trailerista...Girls just wanna have fun!