tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sunnuntai 24.7. Swiippejä openista.

Ristikkäinen hiha kiinni, veto itseä kohti. Kaverin olkapään yli vyöstä kiinni. Rutistetaan kaveri kunnolla itseä vasten, koska jos väliin jää paljon tilaa, swiippi ei onnistu. Kun ote kunnolla kiinni, kaadutaan selälleen ja kipataan kaveri sille puolelle mistä on vyöstä ote. Päästään sideen.

Sama lähtötilanne, ristikkäinen hiha ja olan yli vyöstä kiinni. Hihasta ote irti, käsi lattiaan tukea antamaan. Siirto persettä sivuun kaverin alta pois ja veto vyöstä itseä kohti. Näin voi joutua tekemään muutamankin kerran, aina vain takamusta sivuun kädellä auttaen ja sit veto vyöstä niin kauan et kaveri kääntyy selkä teihin päin, jolloin saamme selän. Huukit heti sisälle ja kontrolli yläkropasta.

Kainalon alta selästä kiinni ja toisella kädellä ojentajan takaa. Kainalossa olevan käden puoleinen polvi ylös, toinen jalka poikittain lattialle sun ja kaverin väliin. Kaadu kyljelleen alhaalla olevan jalan puolelle. Jos kaveri bloggaa nostamalla jalan ylös siltä puolelta minne ollaan kaatumassa; Ota jalan alta ja ympäri kiinni ja mene selälleen, jolloin samalla vedät kaverin sun päälle. Laita jalat ristiin kaverin toisen jalan eteen reiden päälle, jos ne ei siinä ollut valmiina. Työnnä jalkoja suoraksi, nosta vähän kaveria puvusta ja jalasta ja nouse suoraan istumaan (ei kummallekaan sivulle). Jos kaveri ei heti kaadu, nouse niin ylös että kaatuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti