tiistai 13. tammikuuta 2015

Lauantai 10.1. - Kajaani Open JJ'15

Viikonloppuna aloitettiin vuoden 2015 kisakausi jo perinteeksi muodostuneilla Kajaani Open -kisoilla. Tavanomaisesta poiketen tytöt olivat tällä kertaa Fight Clubin 8-jäsenisessä kisatiimissä vähemmistönä, mutta edustamassa olivat kuitenkin minä sekä Laura. Värivöisiä naisia oli kisaamassa yhteensä viisi yhdessä yhdistetyssä painoluokassa. Koska pronssimatseistakin lisäksi oteltiin, oli lähes kaikille siis tiedossa varmuudella useampia matseja – mikäs sen mukavampaa.

Itse pääsin aloittamaan kisaurakan suoraan seminfinaalista, jonne vastaan tuli vanha tuttu eli Oulun Clara. Sain matsin hyvin käyntiin ja jonkinlainen vasta-uhrautumisheittokin nähtiin, mutta valitettavasti kontrollointi päältä oli liian heppoista ja Clara pääsi karkuun sekä käynnistämään oman hyökkäyspelinsä. Päädyin kilpparipuolustukseen, josta Clara kaivoi näpsäkästi selkää sekä lopulta banaanikuristuksen kiinni. Matsista siis tappio minulle ja Claralle pääsy finaaliin.

Laura aloitti oman urakkansa niin ikään oululaista Mariaa vastaan. Vastustus oli kovaa, mutta säpäkkä jalkoihin meno sekä tiukka kontrolli päältä vei ”Lowriderin” hyvään pistejohtoon. Ihan matsin viime hetkillä Laura vielä viimeisteli voittonsa sekä finaalipaikkansa mallikkaalla käsilukolla mountista.

Claraa vasten käydyssä finaalissa Lauran hyvä vire jatkui ja lopputuloksena oli tiukka pistevoitto sekä sarjan kultamitali! Itse sain toisessa matsissani niin ikään pistevoiton Mariasta, mikä palkittiin siis pronssilla. Kun mukaan lasketaan myös poikien saalistamat palkintosijat, oli Fight Clubin saldo Kajaanista yhteensä viisi mitalia. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia kisoja, joita onkin talven ja kevään mittaan tulossa useita, mukaan lukien Lissabonissa piakkoin kisattavat European Openit.


Yhteiskuva Oulun tyttöjen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti