maanantai 30. joulukuuta 2013

Lahden seminaari 14.12.

Hieman on epätarkkaa, mutta porukkaa oli :)
Joulukuun puolessa välissä minulla ja Hannalla oli seminaari Lahdessa Barreto:n salilla, sisältäen kahdet bjj- ja yhdet lukkopainitreenit. Paikalla oli mukavasti porukkaa, parhaimmillaan 26 naista matolla. Mielenkiintoista oli myös huomata, että iso osa porukasta oli aivan eri naisia kuin reilua kuukautta aiemmin Finnhits -sparrileirillä Jyväskylässä. Meistä on siis moneksi.

Mietittiin pitkään, mikä sopisi seminaarin ja eri treenien teemaksi. Päädyttiin tällä kertaa pelaamaan päältä, suljetusta ja avoimesta guardista sekä kilpparista. Erillisien tekniikoiden sijaan keskityttiin position hallintaan, vielä tarkemmin otteiden ja tilan hallintaan. Ideana tämän tyyppisessä harjoittelussa on se, että kun osaa hallita tilaa, ottaa omia ja purkaa kaverin otteita, niin tälläiseen kokonaisuuteen voi istuttaa minkä tahansa uuden tai tutun yksittäisen (lempi)tekniikan, vaikkapa ohituksen. Pidän itse tätä kisaajan perustreeninä, jota ei voi koskaan harjoitella liikaa. Itselle ensikosketus vastaavalaiseen harjoitteluun tuli Martin Aedman leirillä 2010. Kisatilanteessa hookkien poistaminen, kaverin otteiden purkaminen, lantion käyttö, kulman haku jne. ovat pikkuhiljaa muodostumassa automaattiseksi toiminnaksi, jonka avulla tila pysyy hallussa ja samalla hivutetaan itseä kaverin tilaan. Tavoitteena on plokata kaverin yritykset ennen niiden aloittamista ja edetä itse hallitsevaan positioon ja sitä kautta lopetuksiin. Yksittäisten tekniikoiden näkökulmasta hookin poisto voi tuntua mitättömältä (ja tylsältä) yksityiskohdalta, mutta kun nämä yhdistetään isoksi kokonaisuudeksi, helpottuu elämä kummasti. Mustavöisten matseja katsellessa tämä näkyy yleensä pitkänä otetaisteluna: se voittaa, joka saa paremmat otteet ja estää kaveria ottamasta omiaan.

Lahden seminaarissa keskityttiin siis:

Suljettu guard ja siinä oleminen
* päästäkseen mahdollisimman nopeasti pois suljetusta täytyy siellä oppia olemaan.
* avaa guardi nopeasti, äläkä mene enää vapaaehtoisesti takaisin suljettuun.
Avoin guard ja ohittaminen
* älä anna kaverin oottaa otteita/poista kaverin hookit
* ota omat otteet eli tila haltuun
* ohita :)
Kilppari
* kontrolloi paineella eli painopiste alhaalla ja kaverin liikettä myötäillen
* ota selkä

Yksittäisten (etenkin uusien) tekniikoiden opettelulle on niin ikään oma paikkansa. Niiden kautta löytää uusia variaatioita ja reittejä; ne on kuitenkin helpompi löytää peruspaketin pysyessä kasassa. Ainakin omalla kohdalla nimenomaan peruspaketin jatkuva hiominen on tuonut kisatilanteisiin rutiinia ja sitä myöten myös menestystä.

Tällaisia ajatuksia seminaarista. Tätä vuotta on vielä jäljellä reilu vuorokausi. Nauttikaa siitä!

maanantai 23. joulukuuta 2013

Hyvää joulua!

Tytöt ja Kimi rauhoittuvat joulun viettoon ja toivottavat hyvää joulua kaikille! Palataan tatamille sunnuntaina. Syökää hyvin ja levätkää.

lauantai 21. joulukuuta 2013

Loppuvuoden jujitukset

Kuten puhetta oli, loppuvuosi mennään lopetellen. Teemaksi on valikoitunut suora käsilukko, jota sitten tehdään kaikkialta, joka tilanteessa ja koko ajan. Käsilukon kontrolloinnissa ja viimeistelyssä pitää huomioida samat periaatteet, olipa lähtötilanne mikä tahansa: käden kontrollointi mahdollisimman läheltä kaverin hartiaa ja kiristyssuunta "peukku ylöspäin". Tavoite on, että näiden treenien jälkeen joka puolella näkyy lukotettavia käsiä.
Käsilukon virittelyä...
…ja viimeistelyä (vielä se peukku!)
Alla listaa, jota käydään läpi ainakin loppuvuosi ja siitä hamaan tulevaisuuteen…täydennetään tarvittaessa (nimet omakeksimät):

* "perusjuji" alta suljetusta guardista (myös high guard), avoimesta guardista kaverin ollessa alhaalla/seistessä
* "perusjuji" mountista
* sivusidonnasta kääntöjuji
* reverse (guard, mount, sivusidonta jne.)
* sivusidonnasta lähempään käteen
* sivusidonnasta alta
* hannan tajunnan räjäyttävä jujipyörähdys
* selästä kaverin paetessa alas päin
* selästä/kilpparista yhden hookin kanssa
* hyppyjuji
* guardiinvetojuji
* ak47-juji
* marcelojuji
* triangelista "perusjuji", pedrojuji, janne a.-juji
* diippijuji päältä, myös reverse
* venlan go-go vaihtojuji
* marko helenin isällinen vaihtojuji
* marko leisténin isällinen omoplatavaihtojuji

torstai 19. joulukuuta 2013

Elinalle purppuraa

Eilen Fight Clubilla korotettiin neljä taistelijaa uudelle vyöarvolle. Näiden joukossa Elina sai heittää sinisen vyösän menemään ja sitoa pukunsa kiinni uuden uutukaisella purppuralla. Vöiden kohdalla puhutaan usein niiden "ansaitsemisesta"; purppuraa kohti mentäessä Elina ehti kisata sinisellä 21 kisat, aina kotimaan salikisoista kansallisiin ja kansainvälisiin arvokisoihin saakka, myös menestystä saavuttaen. Tämän lisäksi Elina on ottanut treeninveto vastuuta ja muutenkin ollut tärkeä osa Fight Clubin toiminnassa niin treeneissä kuin treenien ulkopuolellakin. Siispä perinteinen onnittelulaulu kajahtaa: Start wearing purple!


Onnea Elinalle ja myös muille vyön saajille, Mikolle, Samille ja Aleksille!

Marko Leistén myöntää vyön
Naiset rivissä, uusi purppura keskellä!

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukuun alku: Kilpparin kontrollointia ja selän ottoa

Vähän on ollut haipakkaa tämä joulukuun alku työ- yms. rintamalla. Tyttöpainit ovat kuitenkin kulkeneet koko ajan eteenpäin. Teemana jouluukuun treeneissä on ollut pitkästä aikaa kilppari ja selän otto. Marraskuussa keskityttiin kilpparissa alla olemiseen, nyt sitten ollaan kontrolloitu positiota sekä haettu lopetuksia.

Kilpparissa päällä olossa korostuu jälleen paineen antaminen ja liike: lantion eli painopisteen on pysyttävä alhaalla ja kaverin lantiota pidetään hallussa. Kontrollointi tehdään mieluiten hartialinjan takaa, edestä aukeaa toki tie erinäisille lopetuksille, mutta sieltä myös alla olijan pakeneminen on todennäköisempää.

Alla olijan yksi tavallisimmista paoista lienee kuperkeikan kautta takasin guardiin pyörähtäminen. Kun päällä pystyy tuottamaan tarvittavan paineen, kaverin liikkuminen on hitaampaa ja tästä avautuu mahdollisuus sivusidontaan pääsemiseen. Kaveria kontrolloidaan tässä tapauksessa sivulta, sääri säärtä vasten ja kaverin puoleinen käsi tämän lantion yli lonkkaluulle. Kun kaveri lähtee heittämään kuperkeikkaa, toinen käsi kontrolloi tätä lantiolta ja samalla liikutaan kaverin liikkeen mukana sivusidontaan. Toinen tyypillinen pako on guardin palautus, jossa alla olija lähtee hakemaan tilaa viemällä lähempää jalkaa taakse ja toista jalkaa oman lantion ali guardiin. Tällöin pidetään jälleen paine kaverin päällä ja aurataan kaverin puoleisella polvella tietä tämän kainaloon. Samalla haetaan ote kaverin kauemmasta kädestä, joka myös kääntää kaveria selälleen.

Jos kilpparia saa hyvin kontrolloitua päältä, on seuraava etappi selkään siirtyminen. Tällöin haetaan ns. turvavyöote, jossa panostetaan tiukkaan rintakehä-selkäkontrolliin. Kaveria kontrolloidaan jälleen sivulta, ja tästä lähdetään vaihtamaan jalkojen paikkaa ja samalla kierähdetään kyljelleen. Tavoitteena on saada kierähdyksen aikana vähintään yksi hookki sisään. Onnistumisen salaisuus on tiukassa puristuksessa, "iloisessa kerhorepussa", ei niinkään näyttävässä hypyssä.

Selkää haettiin myös mountista, josta kaveri on lähtenyt palauttamaan guardia ja saanut toisen nilkoista halffiin. Päällä ollessa siirretään ensin oma painopiste kaverin reiden päälle, jolloin tilanteesta saadaan parempi kontrolli ja kaverin pako hidastuu/pysähtyy. Jos alla olija jää kyljelleen, lähdetään hakemaan tälle turvavyötä, ja viedään oma vapaa polvi lähelle tämän päätä. Tiukan - ja iloisen - kerhorepun kanssa lähdetään jälleen heittämään itseä kyljelleen, jolloin kaverin halffiin vangitsema jalka muuttuu toiseksi hookiksi, ja toisen voi pyrkiä hakemaan paikoilleen kierähdyksen aikana.

Lopetuksista yhdistettiin näihin treeneihin rnc ja suora käsilukko selästä. Ensimmäisen kohdalla ei keskitytty niinkään lopetuksen hakuun, vaan puolenvaihtoihin. Kun kaverin puolustaa kuristusta tarttumalla kädestä ja vetämällä leukaa väliin, vaihdetaan kuristuksen uhka toiselle puolelle ja aurataan käsi sieltä kautta sisälle. Tällöin kaverin joutuu keskittymään lopetusten puolustamiseen, eikä yhden puolebn puolustaminen tuo helpotusta tilanteeseen.

Käsilukko tehtiin tilanteessa, jossa kaveri pyrkii pakoo ns. alakautta. Polvet tiukkana kaverin ympärillä otetaan tämän kädestä ns. kimuraote, joka pidetään niin ikään tiukkana. Kun kaveri pyrkii yhä alas päin, viedään oma vartalo kaverin sivuun ja samalla - polvet yhä tiukasti puristaen - viedään kädet kaverin pään yli ja jalat käden ympärille, jolloin päästään viimeistelemään suora käsilukko. Mitä paremmin oma lantio pysyy kaverin hartian takana, sitä kireämpi lukko on, ja sitä hankalampi kaverin on paeta lopetuksesta.

Loppuvuosi lopetellaan lisää…

ps. Basement Beatdown - Pikkujoulut otteluillan tulokset löytyvät nyt Fight Clubin kotisivuilta. Matsit löytyvät niin ikään tuttuun tapaan Fight Clubin YouTube -kanavalta ja kuvia Hannan kuvasivustolta. Alla maistiaisia:


keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lukkopainin ja BJJ:n peruskurssi naisille 2014


Jyväskylän Fight Club tarjoaa jälleen vain naisille suunnatun lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun peruskurssin! Nyt naisilla on jo siis viidettä kertaa mahdollisuus aloittaa harrastaminen ennen miehiä (seuraavat yhteiset pekut alkavat helmikuun puolessa välissä).

Treenit alkavat tiistaina 7. tammikuuta 2014 ja kestävät helmikuun puoleenväliin. Kurssin jälkeen voit osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi.

Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verryttelyhousut. Suosituksena on hartiat peittävä paitamalli. Myös bjj-, judo- tms. budopukua voi halutessaan käyttää. Kurssin vetäjinä toimivat Venla Luukkonen (bjj:n ruskea vyö) ja Hanna Hirvonen (bjj:n purppura vyö).

Harjoitusajat:
tiistaisin 18.30-20.00
perjantaisin 18.00-19.30
sunnuntaisin 13.00-15.00

Kurssin hinta: 100€

Ilmoittautuminen: Jyväskylän Fight Clubin kotisivuilla (lomake ilmoituksen lopussa)

Lisätietoja: bjj[at]jklfightclub.com tai 041-4369984 (Venla Luukkonen)

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

BJJ SM -kisat 23.-24.11.2013

Muutama viikko sitten oteltiin ennätyksellisen suuret BJJ:n SM-kisat Helsingissä. Kisaajia oli yhteensä 460, joista naisia 60. Naisten osalta uutta oli valko- ja sinivöisten avoimet sarjat sekä eliten naisten ennätyssuuri osallistujamäärä, yhdeksän naista, joista yksi valitettavasti oli kuitenkin kisapäivänä sairastunut.

Jyväskylää edusti pieni, mutta pippurinen naisten joukko: Hennariikka otteli valkovöisten naisten +69kg sarjassa. Ensimmäiseen matsiin asettui vastaan GB Gymin kokenut Miia Isola. Hennariikka aloitti suunnitelman mukaan guardiinvedolla, mutta Miia sai päältä pelin nopeasti käyntiin ja pääsi ohittamaan Hennariikan guardin edeten mounttiin. Tästä Miia rakensi hyvin käsilukon paikan, jonka Hennariikka sai puolustettua ja sai samalla palautettua guardin, josta sweeppasi itsensä päälle. Viimeisen minuutin aikana Hennariikka haki vimmatusti ohitusta, mutta Miia sai puolustettua ja ottelu päättyi pisteillä Miian voittoon. Hennariikan loppukiri ei siis tällä kertaa riittänyt, mutta nyt otteissa näkyi myös kaivattua päättäväisyyttä, etenkin ottelun puolivälin jälkeen.

Elina aloitti urakkansa sinivöisten -69kg sarjassa Hipkon Suvi Telivuota vastaan. Ottelu lähti käyntiin Elinan alasviennillä, ja Elina lähti hakemaan ohitusta half guardista, ja pääsikin melkein ohi. Suvi sai kuitenkin palautettua koko guardin, josta sai Elinan käden haltuun over hookilla ja yritti hakea lopetusta Elinan pyrkiessä avaamaan guardia. Viimeisen minuutin aikana Suvi sai käännettyä pakan ympäri Elinan joutuessa alle. Otteluaika loppui tasatilanteeseen, ja Elina vei voiton tuomariäänillä.

Ekan matsin jälkeen Elinan toinen käsi ei toiminut kunnolla, ja lääkärin analyysina oli hermojen joutuminen puristuksiin. Tästä huolimatta Elina päätti otella semifinaalin, vastaan asettui tuttu vastus, BJJ Centerin Maria Liuska. Ottelu lähti käyntiin Elinan guardiin vedolla, Maria oli kuitenkin tarkkana ja pääsi heti hakemaan ohitusta siinä onnistuen. Maria haki sivusidonnasta käsitriangelia ja lopetus olikin pitkään kiinni Elinan puolustaessa sitä sitkeästi. Elina sai lopulta lopetuksyrityksen purettua ja sai palautettua guardin. Elina sai pelin käyntiin, ja saikin muutaman erittäin hyvän sweeppiyrityksen, mutta Maria kontrasi nämä painamalla takaisin päälle. Voitto Marialle pisteillä ja Elinalle SM-pronssia. Elina ilmoittautui myös avoimeen, mutta koska käsi ei osoittanut toipumisen merkkejä, jätti tämä avoimen väliin. Harmillinen loukkaantuminen siis kesken päivän, mutta sitkeä työ palkittiin mitalilla.

Sinivöiset naiset -69kg (jharma.kuvat.fi)
Hanna ja allekirjoittanut ottelimme tosiaan ennätyssuuressa eliten naisten sarjassa. Hanna kirjoittelikin jo hieman tunnelmia edelliseen blogipostaukseen. Hanna eteni omaa kaavion puoltaan aloittaen päivän ottelemalla kaimaansa, Takadon Milla Hirvosta vastaan. Hirvonen vs Hirvonen alkoi Hannan guardiin vedolla, josta tämä alkoi rakentaa guardipeliä. Millan hakiessa ohitusta Hanna sai sweepattua itsensä päälle ja osat vaihtuivat. Tiukka matsi päättyi Hannan voittoon tämän ohittaessa vielä Millan guardin loppuun.

Toisessa matsissa Hanna kohtasi Oulun Kamppailuklubin Outi Järvilehdon. Outi haki pystyssä alkuun lopetusta, mutta päätyi lopulta vetämään guardiin. Hanna prässäsi päältä hakien ohitusta, mutta Outi puolusti sinnikkäästi kääntymällä kilppariin ja palauttamalla siitä guardin. Samalla Outi haki hyvin käsilukkoa alta, muttei saanut lopetusta aivan kohdilleen Hannan puolustaessa yritykset. Viimeisen minuutin aikana Hanna pääsi guardista kahdesti ohi ja sai kontrolloitua sivusidontaa pistesuoritusten arvoisesti. Hanna eteni pistevoitolla tästäkin matsista finaaliin.

Itse aloitin urakan kaavion toiselta puolelta. Vastaan asettui ensimmäisenä ex-jyväskyläläinen, nykyinen Gladiator Factoryn Emmi Bolander. Ottelu käynnistyi pystytunnustelulla, josta sain alkuun alasviennin. Tästä pyrin ohittamaan Emmin guardia, mutta tämä puolusti hyvin kilpparin kautta ja sai guardin palautettua monta kertaa. Ottelu päättyi täyden ajan jälkeen pistevoittoon, josta etenin seuraavalle kierrokselle.

Semifinaalissa sain vastaani Lahden Gentain Emilia Tuukkasen. Yritin alkuun samaa alasvientiä kuin edellisessä matsissa, mutta Emilian tasapaino piti ja nousin uudellen pystyyn. Tästä Emilia veti guardin ja lähti hakemaan sweeppejä. Itse lähdin hakemaan ohitusta alhaalta ja sitkeän taistelun jälkeen pääsin guardista ohi ja mounttiin. Emilia yritti paeta sinnikkäästi, mutta sain haettua tämän käden haltuun ja matsi päättyi suoraan käsilukkoon.

Finaalissa ottelimme Hannan kanssa vastakkain viime vuoden malliin. Tiukkaakin tiukempi vääntö päättyi tällä kertaa Hannan eduksi, ja tämä vei suomenmestaruuden sekä sai samalla liiton sponsoroiman reissun BJJ:n Euroopan avoimiin tammikuulle. Päivän saldona siis värisuora Jyväskylään.

Eliten open (jharma.kuvat.fi)
Bonuksena mainittakkoon, että eliten sarjassa nähtiin myös odotettu come back, kun legendaarinen bjj-pioneeri Marina Weckström teki paluun kisatatamille. Hatunnosto sille!

ps. Omia valokuvia ei tällä kertaa tullut otettua. Kuvat siis tällä kertaa Juuso Harman kuvasivulta.

perjantai 6. joulukuuta 2013

BJJ SM 2013 - Hannan tunnelmia

Syksyn kisakausi oli osaltani suunniteltua hiljaisempi. No-fi Finnish openeihin en saanut vastustajaa, ja pitkään ohjelmassa ollut Abu Dhabi World Pro Jiu-jitsu Trials Varsovassa muuttui turistimatkaksi loukkaantumisen vuoksi. SM-kisat saivat tästä syystä hieman odotettua enemmän painoarvoa omassa mielessä. Oli hienoa päästä ottelemaan ennätyksellisen suurissa SM-kisoissa, joissa naisia kilpaili kaikenkaikkiaan 59, joista 8 eliten avoimessa sarjassa.

Kisat menivät omalta osaltani vallan mallikkaasti. Olimme Venlan kanssa sopineet kohtaavamme finaalissa, ja tämä sopimus piti. Viime vuonna Venla veti finaalissa pidemmän korren, ja tänä vuonna kulta ripustettiin minun kaulaani.

SM-kisoihin valmistautumiseen, ja samoin koko syksyn treenaamiseen vaikutti hieman tuo mainitsemani loukkaantuminen. Treenimotivaatio oli alkusyksystä korkealla, mutta kisojen peruuntuminen ja treenien intensiteetin lasku laskivat mielialaa, ja ajoittain treeneihin raahautuminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta. Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen kuitenkin kehittänyt itselleni toimivan tuntuisen treenitavan, ja sen rutinoituminen helpottikin treenaamista vaikka motivaatio tahtoi olla ajoittain kateissa. Motivaatio alkoi kuitenkin nousta sitä mukaan, kun kilpailijoita alkoi ilmoittautua eliten avoimeen sarjaan.

Kirjoitin kesällä käytyjen Rooman avointen jälkeen tunnelmia ja analyysiä kevät- ja kesäkauden onnistumisista ja epäonnistumisista. Noista epäonnistumisista viisastuneena keskityin syksyllä pelkkien heikkouksien hiomisen sijaan paini-ilon löytämiseen, ja omien vahvuuksien hyödyntämiseen. Minun kohdallani tämä tarkoitti ns. aivojen narikkaan laittamista treenien ajaksi. Minulla kun tahtoo olla paha tapa ylianalysoida kaikki oman painin osa-alueet. Pyrin siis pakottamaan itseni unohtamaan kaikki analyysit ja arviot, ja ihan vaan nauttimaan painimisesta ilman liikoja kehittymisen paineita.

Harjoittelussani tärkeään rooliin on noussut syksyllä startattu kilpailuryhmä, joka harjoittelee Fight Clubilla kahdesti viikossa. Vaikka vedän itse kisaryhmän treenejä, ovat ne sellaisia, joissa pääsen harjoittelemaan täysipainoisesti mukana. Kisaryhmä on ollut toistaiseksi melko pieni, mutta kaikki treenaajat ovat olleet erinomaisella asenteella ja suurella sydämellä mukana harjoittelemassa, ja koko porukka onkin edennyt huimasti parin syyskuukauden aikana. Kilpailuryhmän konsepti on vielä kehittymässä, mutta ainakin tähän mennessä toteutetut harjoitukset ovat intensiivisyydessään auttaneet minua harjoittamaan kisaspesifejä asioita kotisalillakin.

Tärkein asia omassa harjoittelussa ja kehityksessä on kuitenkin ollut kilpailemisen psyykkisen puolen treenaaminen asiantuntijan avustuksella. Olen käynyt kolmesti urheilijoihin erikoistuneen hypnoositerapeutin vastaanotolla, ja näiden tapaamisten vaikutus omaan suoritukseeni matolla on ollut huikea. Vaikka olen aina treenannut melko paljon, on minusta tuntunut, etten saa kisatilanteessa itsestäni kaikkea irti, enkä ottele läheskään niin hyvin kuin tiedän osaavani. Pahimmat suoriutumisen esteet ovat olleet negatiivinen itsepuhelu ja epäonnistumisen pelko. Kovan ottelujännityksen ohella nuo kaksi ovat vaikuttaneet suuresti siihen, miten matolla olen suoriutunut.

SM-kisapäivänä vanha tuttu voimakas jännitys oli taas läsnä, mutta tällä kertaa en joutunut kamppailemaan epävarmuuden tai häviämisen pelon kanssa. Toki noita vanhoja tuttuja ajatuksia kävi mielessä, mutta ne oli helppo vaientaa ja keskittyä siihen, että pääsen pitkästä aikaa ottelmaan ja testaamaan kykyjäni. Oli äärimmäisen vapauttavaa mennä ottelemaan luottavaisena ja levollisena. Tämä  tuntuikin otteissa matolla, ja matsien aikana en miettinyt mitään, vaan annoin mennä.

Psyykkinen puoli jää helposti unohduksiin, vaikka se on kaikessa urheilussa äärimmäisen suuressa roolissa suoriutuksen onnistumisen kannalta. Jännittäminen ja kilpailutilanteeseen suhtautuminen on yksilöllistä, ja suurin osa löytääkin keinot näiden asioiden käsittelemiseen itsekseen tai treenikaverien avustuksella. Jos jännityksestä ei meinaa päästä yli, ja suoritukset tuntuvat lässähtävän kerta toisensa jälkeen hyvästä treenaamisesta huolimatta, niin suosittelen lämpimästi hyödyntämään urheilijoihin erikoistuneiden psykologien tai terapeuttien tarjoamia palveluita.

Jos jotakuta kiinnostaa seurata treenaamistani, niin löydätte treenipäiväkirjani tästä.

torstai 5. joulukuuta 2013

Basement Beatdown - Pikkujoulut: Ottelukortti

Lauantaina otellaan Fight Clubilla kello 15 alkaen. Ottelukorttia on väännetty kasaan nyt pitkin viikkoa; Kahteen edelliseen BB:hen naisten otteluiltoihin tehtiin paljon sähköposti- ja puhelintyötä, kun pyrittiin löytämään otteluparit kaikille ilmoittautuneille. Oma kuvitelma oli, että kun mukana ovat nyt sekä miehet että naiset, niin otteluparien löytäminen olisi ollut helpompaa, onhan miehiä lajin parissa paljon enemmän. Silti puhelin ja sähköposti ovat olleet käytössä ahkerasti tälläkin viikolla. Nyt ottelukortti alkaa kuitenkin olla hyvällä mallilla ja muutenkin valmistelut kohdillaan. Harmittavasti naisten otteluita on mukana vain yksi - ilmeisesti pelkkien naisten otteluilta oli houkuttelevampi, sillä ilmoittautumisia ei tällä kertaa tullut oikeastaan kuin kaksi, joista toinenkin joutui perumaan. Onneksi yhteistyöverkostojen kautta löydettiin kuitenkin vastustaja, ja kehään viikonloppuna nousevat sekä miehet että naiset.

Liput tapahtumaan maksavat 10€, ja niitä voi ostaa ovelta 14.30 alkaen. Ottelut alkavat kello 15.00. Tervetuloa!

Ottelu(joulu)kortti:

-65kg Heikki Mustola, MMA Seinäjoki, 0-0-0 vs. Ville Kyllönen, TJJK, 0-0-0
-70kg Mikael Lindström, TJJK, 0-0-0 vs. Mika Leikkola, Kombat Klubi Kouvola, 0-0-0
-70kg Rolf Lilleberg, Shooto Lahti, 0-0-0 vs. Mikko Särkkä, Kombat Klubi Kouvola, 0-2-0
-56kg Tinja Lesonen, Gladiator Factory, 0-0-0 vs. Aino Tuominen, GB Gym, 0-0-0
-65kg Daniel Hägg, Jkl Fight Club, 0-0-0 vs. Teemu Hassi, Shooto Lahti 0-1-0
-60kg Chong Vo, FFG 1-0-1 vs. Ismo Manninen, MMA Seinäjoki, 0-0-0
-76kg Mika Kallio, JKL Fight Club, 1-1-0 vs. Jesse Koivuniemi, Kauhajoen Kamppailu-urheilijat, 0-0-0
-76kg Slava Liukonen, JKL Fight Club 1-1-0 vs. Jukka Moilanen, Gladiator Factory, 1-0-0
-80kg catch weight, Mikko Pasanen, JKL Fight Club, 1-3-0 vs. Toni Hyytinen, TJJK, 2-3-0
-65kg John Tadeshi, MMA Kemi 2-3-0 vs. voittaja ottelusta Mustola-Kyllönen
-70kg Ville Mankinen, FFG, 2-0-0 vs. voittaja ottelusta Lindström-Leikola tai Lilleberg-Särkkä

Tapahtumassa mukana ovat sekä ravintola Food Bar & Kitchen että Bar Passion.