keskiviikko 24. elokuuta 2016

Tiistai 16.8. ja 23.8. - Kertausta ja kisoihin valmistautumista

Kesän aikana blogin kirjoittaminen on jäänyt hieman, mutta yritetään ryhdistäytyä. Tiistaina 16.8. kerrattiin edellisellä viikolla Hannan opettamia tekniikoita. Spider- ja lassoguardia ohittaessa ei kannata ohittaa hookin puolelle. Katsottiin kuitenkin tilanteita kun kaveri lähtee ns. väärälle puolelle eli hookin puolelle. Näistä en selosta sen enempää, tekniikat löytyvät Hannan Facebookin tyttöryhmään laittaman videon ihan lopusta.

Tiistaina 23.8. valmistauduttiin viikonloppuna Jyväskylässä oteltaviin NLO Championshipseihin, jossa lauantaina luvassa ADCC-lukkopainia ja sunnuntaina BJJ:a. Allekirjoittanut ottelee molempina päivinä ja Nea sunnuntaina, ensimmäisissä kisoissaan. Tehtiin onnistumissparrina alasvientejä ja unelmamatsitilanteita päätyen lopetukseen. Tarkoituksena oli selventää, mitä lähteä hakemaan kisoissa. On hyvä olla selkeä suunnitelma mihin haluaa matsissa edetä ja miten sinne edetään. Kun on mielessä selkeä suunnitelma, tulee otteisiin myös lisää hyökkäävyyttä. Tämä auttaa myös jos tykkää tehdä mielikuvaharjotteita ennen kisoja.

NLO Championships otellaan siis lauantaina ja sunnuntaina Jyväskylän Monnarilla, molempina päivinä matsit alkavat klo 11.00. Kisoihin on katsojille vapaapääsy, joten tulkaa kaikki kannattamaan Jyväskylän fight clubin tytöt ja pojat voittoon!

Ensi viikolla tyttötreeneissä siirrytäänkin takaisin talviaikatauluun eli treenit pidetään kaksi kertaa viikossa tiistaisin tuttuun tapaan klo 18.00-19.30 ja sunnuntaisin klo 13.00-14.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti