perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tiistait 7. ja 14. heinäkuuta - Spiderguard

Spiderguard
 Heinäkuu on hämähäkkikuukausi, ja tiistain tyttöpainit on omistettu spiderguardin pelaamiselle. Aloitettiin kaverin ollessa polvillaan suljetussa guardissa. Tästä siirryttiin puolispiderin kautta kokospideriin. Tärkeinä pointteina hihaotteet sekä jatkuva työntö/veto kaverin kroppaan käsillä ja jaloilla. Aluksi katsottiin perus horjuttamista spiderhookilla ja saksaamisen avulla sweeppausta. Kaverin tukikäsi on syytä muistaa painaa lähelle omaa kroppaa, jotta vauhti ei pysähdy. Hihaotteita ei irroteta sweepin jälkeenkään, ei ennen kuin on oikeasti päästy päälle.

Jos kaveri sitten pönkääkin takaisin päälle, voidaan hihaotteet hyödyntää joko vastakkaiselle puolelle horjuttamiseen tai lopetuksiin. Triangeli aukeaa spiderista todella luonnollisesti, sillä spiderhookkien avulla saadaan kaverilta eristettyä yksi käsi ulos, ja jäljelle jää yksi käsi ja pää. Näitä sitten voi kalastella missä vaiheessa vain, ja yksi hyvä tilaisuus aukeaa nimenomaan tuossa kaverin pyrkiessä takaisin päälle sweepin jälkeen. Hyvää settiä. Jatketaan vielä pari viikkoa tällä.

Pätsit paikoilleen
Erityismainintana tämän viikon treenien lisäksi täytyy huomioda keskiviikkoinen ompelukerhon kokoontuminen, kun laitettiin pätsit pukuihin kiinni porukalla. Viikonloppuna kisataan myös perinteinen Hangon Summer Fight, jonne klubilta lähtee mukavasti porukkaa. Naisiamme edustavat lauantaina Laura, Tytti ja Henna. Tsemppiä ja aurinkoa Hankoon!

Pätsit paikallaan - kotiin jäävät toivottaa tsemppiä Hankoon lähtijöille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti