Raikas jenkkituulahdus puhalsi tyttötreeneissä, kun vaihdossa ollut taistelijamme Tiia pyyhälsi opettamaan amerikantemppuja suoraan lentokoneesta päästyään.
Tiian tiivistelmä päivän aiheesta:
Jenkkireissulla tuli opittua suhteellisen kätevä ohitus ja siitä myös lopetus.
Ohitus sopii tilanteeseen, missä kaveri yrittää pelastaa vielä mitä pelastettavissa on eikä päästä ohittajaa tarpeeksi ”guardin alle” eli nostaa jalkoja olkapäille.
Ensimmäinen asia mitä tehdään on, että vedetään kaveri lähelle itseä. Tämän voi tehdä vyöstä vetämällä tai takinliepeistä. Kun ohitettava on saatu lähelle laitetaan pää lähelle kaverin lantiota, josta saadaan lisäkontrollia.
Seuraavaksi aletaan harhauttamaan ohitettavaa kaivamalla gin lievettä, ja useimmiten kaveri tarraakin siihen. Lieve syötetään ristikkäiseen käteen, vähän niin kuin toisen takapuolen taakse. Toisella kädellä pyöräytetään ja otetaan ote saman puolen hihasta, ulkopuolelta. Otteen valinnalla ei ole väliä, mutta pistooliote on yleensä helpompi ja nopeampi. Tämän jälkeen nostetaan otteen puoleinen jalka ylös, ja liutaan kaverin jalkojen alitse huivisidontamaiseen asentoon josta noustaan nopeasti hyvään sivusidontaan.
Tässä itse sensein tekemä video kyseisestä ohituksesta
http://www.youtube.com/watch?v=G_lX3Vp7D0M
Lopetuksessa alotus on aivan sama kuin ohituksessa, mutta kun lähdetään liukumaan jalkojen alta vedetään kaverin hihasta reilummin niin, että oma jalka tulee kaverin kainaloon. Sen jälkeen nostetaan toinen jalka kaverin pään yli, ja tehdään tavan juji. Yllättävä ja erittäin tehokas varsinkin nopeille ja röyhkeille top playereille.
http://www.youtube.com/watch?v=U0jae-509cg
Simple is beautiful.
Jyväskylän Fight Like a Girl Club on Jyväskylän Fight Clubilla treenaavista naisista koostuva treeniporukka. Lajeinamme ovat brasilialainen jiu-jitsu, lukkopaini ja vapaaottelu. Klubilla on naisten treenit kahdesti viikossa. Tämä blogi toimi vuosina 2011-2018 näiden treenien treenipäiväkirjana. Toiminta salilla jatkuu entisellään, mutta treenipäiväkirjan sijaan blogissa julkaistaan nykyisten ja maailmalla vaikuttavien klubilaisten kirjoituksia treeneistä, kisaamisesta ja kamppailevista naisista.
perjantai 28. joulukuuta 2012
maanantai 17. joulukuuta 2012
Sunnuntai 16.12.2012 - Pikkujoulupainit
Sunnuntaita vietettiin pikkujoulupainien merkeissä. Ohjelmassa oli siis paljon erilaisia painileikkejä. Leikkien lomassa teimme myös tekniikkatoistoja sekä tehtäväsparria. Tekniikoina kävimme läpi guardin avauksen seisomaannousulla, triangelin alta sekä leg drag ohituksen.
Tehtäväsparreissa keskityimme avoimeen guardiin. Ensimmäinen tehtävä oli päältä aloittavalle, jonka tuli ohittaa guardi joutumatta suljettuun koko- tai puoliguardiin. Toisella tehtäväkierroksella alta aloittavan oli sweepattava tai lopetettava.
Vyönryöstössä kunnostautui Emmi, joka kantoi parhaimmillaan kahta värivyötä. Emmi loisti myös kukkulan kuningattarena pitäen tonttia tyhjänä yhtenään. Päivän taistelijapalkinto meni Sinille, joka sai kaatoleikissä vastaansa koko muun porukan. Go nro 3!
Tehtäväsparreissa keskityimme avoimeen guardiin. Ensimmäinen tehtävä oli päältä aloittavalle, jonka tuli ohittaa guardi joutumatta suljettuun koko- tai puoliguardiin. Toisella tehtäväkierroksella alta aloittavan oli sweepattava tai lopetettava.
Vyönryöstössä kunnostautui Emmi, joka kantoi parhaimmillaan kahta värivyötä. Emmi loisti myös kukkulan kuningattarena pitäen tonttia tyhjänä yhtenään. Päivän taistelijapalkinto meni Sinille, joka sai kaatoleikissä vastaansa koko muun porukan. Go nro 3!
Hauskaa joulua toivottaa Jyväskylän Fight Like a Girl Clubin väki! |
sunnuntai 16. joulukuuta 2012
Tulossa: Basement Beatdown - Naistenpäivä
Jyväskylän Fight Clubilla järjestetään jo perinteeksi muodostunut shooton amatööriotteluilta naisille 2.3.2013. Tule juhlistamaan lähestyvää kansainvälistä naistenpäivää reipashenkisen kamppailu-urheilun parissa!
Paikkana toimii Jyväskylän Fight Club, Sammonkatu 7, Jyväskylä.
Tapahtuma on avoin kaikille yli 15-vuotiaille vapaaottelua harrastaville naisille. Ottelut käydään shooton amatöörisäännöillä (C tai C+) ja painoluokat noudattavat shooton painoluokkia:
-48 kg
-52 kg
-56 kg
-60 kg
-65 kg
-70 kg
-76 kg
Tarvittaessa otteluita voidaan järjestää myös ns. catch weight – otteluina.
Osallistumismaksu on 15 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.
Ottelut käydään kehässä ja otteluaika on 2 x 3 min. Otteluissa käytetään joko kilpailun järjestäjän toimittamia hanskoja tai omia, tuomarin hyväksymiä hanskoja. Sallitut vapaaoteluhanskat ovat: King GGL9, Twins GGL1 sekä Blue Corner Sport Shooto hanska. Muut suojat tulee olla omasta takaa.
Ottelijoiden punnitus 10:00-11:00
Sääntöpalaveri 11:15
Ottelut alkavat klo 15:00
Ilmoittautumisen tulee olla perillä viimeistään 15.02.2013 ja ilmoittautumisen täytyy sisältää seuraavat tiedot: nimi, ikä, seura, painoluokka ja ottelukokemus sekä lajitausta. Voit ilmoittaa painoluokkasi ohella halukkuutesi otella tarvittaessa ylemmässä tai alemmassa painoluokassa. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen hanna_hirvonen[at]hotmail.com
Järjestäjä asettaa otteluparit painoluokittain ja ilmoittaa toteutuvat ottelut viimeistään 20.02.
Ja kyllä, tapahtumassa on kehäpoika. Ehkä jopa useampi. Edellisen "Tyttöjen illan" kuviin voi käydä tutustumassa osoitteessa hannahirvonen.kuvat.fi.
Tapahtumassa mukana myös ravintola Food Bar & Kitchen, jonne voi vaikka suunnistaa illastamaan heti otteluiden jälkeen. Virallisena jatkopaikkana on Foodin naapurissa sijaitseva Bar Passion.
perjantai 14. joulukuuta 2012
Tiistai 11.12.2012 - Judo
Saimme vierailevaksi vetäjäksi Judo-Marin, joka ohjasi meitä horjutuksen ja pyykäisyiden saloihin.
Pyyhkäisyssä tarkoitus on siis saada kaveri liikkumaan haluttuun suuntaan horjutuksen avulla siten, että jalalla pyyhkäisemällä vaan viimeistellään liike. Tarkoitus ei ole siis kietoa omaa jalkaa kaverin jalan ympärille ja alkaa vääntää kilpaa. Jos oma lantio jää taakse, on vaikea saada toista liikutettua. Lantiolla pitäisi siis pelata rohkeasti ja viedä koko liikesarja läpi mahdollisimman yhtäjaksoisesti.
Kiitos Marille treeneistä!
Onnistuneen pyyhkäisyn edellytyksenä on kunnollinen horjutus, jonka avulla kaverin hyvä otteluasento saadan hetkellisesti rikottua. Horjutuksessa lantion käyttö on tärkeää, jotta liikkeeseen saadaan riittävästi voimaa. Horjutusten jälkeen siirryimme tutusmaan kahteen alasvientiin: kouchi gari ja ouchi gari.
Ensimmäisenä ouchi gari:
Toisena kouchi gari:
Pyyhkäisyssä tarkoitus on siis saada kaveri liikkumaan haluttuun suuntaan horjutuksen avulla siten, että jalalla pyyhkäisemällä vaan viimeistellään liike. Tarkoitus ei ole siis kietoa omaa jalkaa kaverin jalan ympärille ja alkaa vääntää kilpaa. Jos oma lantio jää taakse, on vaikea saada toista liikutettua. Lantiolla pitäisi siis pelata rohkeasti ja viedä koko liikesarja läpi mahdollisimman yhtäjaksoisesti.
Kiitos Marille treeneistä!
maanantai 10. joulukuuta 2012
Sunnuntai 09.12.2012 - Butterfly domination
Tänään treenasimme tekniikkayhdistelmää, joka alkoi perhossweepillä, eteni sivuhallinnan ja polvi pakilla -tilanteen kautta s-mounttiin, josta tilanne viimeisteltiin käsilukolla.
Aloitimme siis avoimesta guardista lähtevällä perhossweepillä, jossa kaveri käännetään ympäri ylävartalon kontrollin ja kaverin sisäreittä vasten asetetun hookin avulla. Itse suosin otetta, jossa kaverin toinen käsi puristetaan ojentajasta kiinni pitäen omaan kainaloon toisen käden hakiessa otteen selkäpuolelta. Haltuun otettu tukikäsi on se puoli, jonne kaveri lähdetään sweeppaamaan. Jotta kaverin saisi liikkeelle, tulee otteen olla hyvin tiivis, oman yläkropan tarpeeksi matalalla (pää kaverin pään alapuolella) ja lantion työnnettynä hieman taaksepäin kaverista. Kun kaveria lähtee vetämään päälle, kannattaa istua jo valmiiksi sen puoleiselle lonkalle, jonne sweeppiä lähtee tekemään. Tämä tukijalka painetaan maata vasten ja sen avulla oma lantio ponnistetaan ylöspäin. Kaverin sisäreittä vasten asetettu hookki viimeistelee sweepin seuraamalla kaverin mukana.
Sweepin jälkeen on tärkeää saada hyvä kontrolli kaverista. Sivusidonnassa oleellisinta on pitää oma painopiste mahdollisimman matalalla, jotta kaverin päälle saisi hyvän paineen eikä väliin jäisi turhaa tilaa. Toinen polvi kontrolloi kainalosta kaverin yläkroppaa ja toinen lantiota. Olkapäällä saa hyvän paineen kaulalle, kun sen tuo ensin rintakehälle ja työntää sieltä kohti kaverin kurkkua. Kun sidesta lähdetään etenemään mounttiin, tuodaan oma polvi ensin mahdollisimman pienellä liikkeellä kaverin vatsan päälle. Seuraavaksi lähdetään kaverin kainalossa olevalla kädellä auraamaan kaverin käsivartta pois tieltä. Kun käden saa tarpeeksi ylös, voi sen puristaa omalla päällä tiukaksi paketiksi. Nyt vatsan päällä olevan jalan voi rauhassa liu'uttaa yli kohti kaverin kainaloa.
Tästä pääsemme kaverin päälle high-mounttiin, missä omat polvet ovat kaverin kainaloissa ja kaverin kädet epämukavasti pään yläpuolella. Tästä on helppo siirtyä s-mounttiin kääntämällä toinen pohje 90 asteen kulmassa kaverin pään alle ja tukemalla toinen polvi kaverin päätä/omaa jalkapohjaa vasten. Muista pitää tukijalan päkiä askellusasennossa mattoa vasten. Kaverin olosta tulee hyvin tukala, kun nouset tarpeeksi ylös, käännyt kohtisuoraan alla olevaan kaveriin nähden ja pidät paketin tiukasti kiinni. Koska kaverin kädet ovat eristetyt, on niihin helppo hyökätä tästä. Käsilukkoa hakiessa on tärkeintä muistaa pitää omat raajat koko ajan hyvin tiukasti kiinni. Lukotettavaan käsivarteen tartutaan ensin kaksin käsin ja se puristetaan tiukasti omaa yläkroppaa vasten. Tämän jälkeen lähdetään nojaamaan painoa sille lonkalle, joka istuu kaverin rintakehän päällä. Samalla toinen polvi liu'utetaan hitaasti kaverin naaman yli toista jalkaa vasten. Polvet puristetaan tiukasti yhteen ja lukko viimeistellään kallistumalla taaksepäin.
Tämän treenin ja kuvauksen teille ja meille välitti Heli "Silta" Siltala.
Aloitimme siis avoimesta guardista lähtevällä perhossweepillä, jossa kaveri käännetään ympäri ylävartalon kontrollin ja kaverin sisäreittä vasten asetetun hookin avulla. Itse suosin otetta, jossa kaverin toinen käsi puristetaan ojentajasta kiinni pitäen omaan kainaloon toisen käden hakiessa otteen selkäpuolelta. Haltuun otettu tukikäsi on se puoli, jonne kaveri lähdetään sweeppaamaan. Jotta kaverin saisi liikkeelle, tulee otteen olla hyvin tiivis, oman yläkropan tarpeeksi matalalla (pää kaverin pään alapuolella) ja lantion työnnettynä hieman taaksepäin kaverista. Kun kaveria lähtee vetämään päälle, kannattaa istua jo valmiiksi sen puoleiselle lonkalle, jonne sweeppiä lähtee tekemään. Tämä tukijalka painetaan maata vasten ja sen avulla oma lantio ponnistetaan ylöspäin. Kaverin sisäreittä vasten asetettu hookki viimeistelee sweepin seuraamalla kaverin mukana.
Sweepin jälkeen on tärkeää saada hyvä kontrolli kaverista. Sivusidonnassa oleellisinta on pitää oma painopiste mahdollisimman matalalla, jotta kaverin päälle saisi hyvän paineen eikä väliin jäisi turhaa tilaa. Toinen polvi kontrolloi kainalosta kaverin yläkroppaa ja toinen lantiota. Olkapäällä saa hyvän paineen kaulalle, kun sen tuo ensin rintakehälle ja työntää sieltä kohti kaverin kurkkua. Kun sidesta lähdetään etenemään mounttiin, tuodaan oma polvi ensin mahdollisimman pienellä liikkeellä kaverin vatsan päälle. Seuraavaksi lähdetään kaverin kainalossa olevalla kädellä auraamaan kaverin käsivartta pois tieltä. Kun käden saa tarpeeksi ylös, voi sen puristaa omalla päällä tiukaksi paketiksi. Nyt vatsan päällä olevan jalan voi rauhassa liu'uttaa yli kohti kaverin kainaloa.
Tästä pääsemme kaverin päälle high-mounttiin, missä omat polvet ovat kaverin kainaloissa ja kaverin kädet epämukavasti pään yläpuolella. Tästä on helppo siirtyä s-mounttiin kääntämällä toinen pohje 90 asteen kulmassa kaverin pään alle ja tukemalla toinen polvi kaverin päätä/omaa jalkapohjaa vasten. Muista pitää tukijalan päkiä askellusasennossa mattoa vasten. Kaverin olosta tulee hyvin tukala, kun nouset tarpeeksi ylös, käännyt kohtisuoraan alla olevaan kaveriin nähden ja pidät paketin tiukasti kiinni. Koska kaverin kädet ovat eristetyt, on niihin helppo hyökätä tästä. Käsilukkoa hakiessa on tärkeintä muistaa pitää omat raajat koko ajan hyvin tiukasti kiinni. Lukotettavaan käsivarteen tartutaan ensin kaksin käsin ja se puristetaan tiukasti omaa yläkroppaa vasten. Tämän jälkeen lähdetään nojaamaan painoa sille lonkalle, joka istuu kaverin rintakehän päällä. Samalla toinen polvi liu'utetaan hitaasti kaverin naaman yli toista jalkaa vasten. Polvet puristetaan tiukasti yhteen ja lukko viimeistellään kallistumalla taaksepäin.
Tämän treenin ja kuvauksen teille ja meille välitti Heli "Silta" Siltala.
Tunnisteet:
juji,
liikkuminen,
mount,
perhosguard,
side,
sweep
tiistai 4.12. - High, higher, highest
Teemana näissä treeneissä oli high guard, sen haku ja erityisesti sen avulla kontrollointi. Lähdettiin melko perinteisesti rikkomaan kaverin postuuraa, mutta sen lisäksi kiinnitettiin huomiota jalkoihin. High guardin tavoitteena kun on "nostaa" guardi ylös kaverin hartioiden tasolle. Parasta on, jos saa high guardissa polvilla puristettua molemmat tai toisen kaverin hartioista niin sanotusti sisään päin. Huomio kannattaa myös kiinnittää lantioon; high guardin hakeminen on helpompaa, jos siirtää omaa lantiota kaverista pois päin. Samalla täytyy pitää lantio ylhäällä, eli vatsojen on tehtävä töitä. High guardista tulee vahva kun koko kroppa on sen takana; ei siis yritetä rikkoa kaverin postuuraa pelkästään käsin vetämällä tai jalkoja nostamalla.
Jos high guardin pelaa hyvin ja saa kaverin kontrolliin, avautuu positiosta monet peruslopetukset melko pienillä liikkeillä. Suora käsilukko on melkeinpä aina kuin tarjottimella, ja kaverin positiosta riippuen myös muut käsilukot, rannelukot, triangeli ja ristikuristukset ovat haettavissa. Tärkeintä on pitää lantio ylhäällä ja kaveri sen avulla kontrollissa.
Katsottiin treeneissä lähinnä juji high guardista sekä sen kiristäminen jos kaveri pyrkii nousemaan pystyyn = pidetään high guard kiinni ja lantio ylhäällä jolloin kaveri ei pääse suoristamaan postuuraa. Triangelia haettiin puolestaan tilanteessa, jossa kaverin toinen käsi jää tavallaan puolitiehen high guardin sisään, jolloin käden voi myös halutessaan työntää pois ja hyökätä triangelilla.
Jos high guardin pelaa hyvin ja saa kaverin kontrolliin, avautuu positiosta monet peruslopetukset melko pienillä liikkeillä. Suora käsilukko on melkeinpä aina kuin tarjottimella, ja kaverin positiosta riippuen myös muut käsilukot, rannelukot, triangeli ja ristikuristukset ovat haettavissa. Tärkeintä on pitää lantio ylhäällä ja kaveri sen avulla kontrollissa.
Katsottiin treeneissä lähinnä juji high guardista sekä sen kiristäminen jos kaveri pyrkii nousemaan pystyyn = pidetään high guard kiinni ja lantio ylhäällä jolloin kaveri ei pääse suoristamaan postuuraa. Triangelia haettiin puolestaan tilanteessa, jossa kaverin toinen käsi jää tavallaan puolitiehen high guardin sisään, jolloin käden voi myös halutessaan työntää pois ja hyökätä triangelilla.
keskiviikko 5. joulukuuta 2012
Sunnuntai 02.12.2012 - juji + omoplata + pako + mattoliikkuminen
Päivän teemana oli peruslopetusten kertaus yhdistettynä mattoliikkumiseen. Aloitimme tekemällä ns. kääntöjujia päältä sivusidonnasta. Alla olevan käsi haetaan pään viereen ja sidotaan oman kaulan ja olkapään väliin tuomalla oma käsi kohti toisen puolen hartiaa tai ottamalla ote omasta vastakkaisesta liepeestä. Oma kyynärpää painetaa tiukasti kohti kylkeä, jotta paketti pysyy tiiviinä ja alla olevan käsi hallussa. Lähdetään nostamaan jalkojen puoleista polvea tiiviisti kaverin pakille ja samalla vedetään tätä hieman kyljelleen. Tuodaan toinenkin jalka "ylös" päkiän varaan ja lähdetään kääntymään siten, että pakilla oleva jalka pysyy kutakuinkin paikallaan ja pään puoleinen jalka kääntyy kaverin selän puolelle sijoittuen selän alle, olkapään taakse. On siis tärkeää saada kaveria hieman ylös, jotta saadaan tuotua jalka kunnolla hartian alle. Kun hartia on irti maasta, polvilla puristetaan kunnolla ja käsi on hallussa, on lukon kiristyminen melko nopeaa. Paketin pitää olla alusta loppuun saakka mahdollisimman tiivis, jotta kaveri ei pääse pakenemaan.
Tämän jälkeen lukotettava lähti tekemään pakoa, jossa pienen siltauksen kautta käännytään ikään kuin vatsalleen ja jatketaan kääntymistä kohti lukottajaa. Epämääräisen lauseen idean voi katsastaa tästä videosta.
Tarkoitushan on viimeistellä lukko niin, että pakoa ei tapahdu, mutta koska ideana oli treenata mattoliikkumista, jatkettiin tilannetta käsilukosta suoraan pakoon. Kaveria ei kuitenkaan päästetty päälle vaan käsi pidettiin tiukasti hallussa ja omat jalat vaihdettiin niin, että alle jäävä jalka vapautettiin pienellä lantion liikkeellä ja tuotiin olkapään yli selän puolelle. Samalla omaa kroppaa lähdettiin kiertämään niin, että kädellä lähdettiin tavoittelemaan otetta kaverin jalasta ja päädyttiin omoplata-asetelmaan. Tärkeää on pitää lukotettava käsi koko ajan hallussa ja liikkua mahdollisimman nopeasti pois alta, ennen kuin kaveri ehtii pakonsa jälkeen kääntyä päälle. Tämän jälkeen on saatava kunnollinen ote kaverin jalasta tai lantiolta.
Omoplatan kiristämisen jälkeen teimme vielä kuperkeikkapaon. Eli lukotettava lähtee heittämään kuperkeikkaa ennen kuin lukottaja on saanut lantiota haltuun. Lukottajan kannattaa tässä tapauksessa pyrkiä mahdollisimman hyvin päälle eli jeesata kaverin liikettä siinä määrin, ettei tämä saa palautettua guardia tms. inhottavaa. Omat kädet pidetään siis suojassa ja seurataan pyörähtävän kaverin liikettä suoraan sivusidontaa.
Lopetukset pyritään tietenkin tekemään hyvin ja kontrolloidusti, eikä kaveria ole tarkoitus päästää pakenemaan. Harjoituksen ideana oli kuitenkin saada aikaiseksi drilli, jossa kerrataan lopetuksia ja pakoja ja opitaan samalla hahmottamaan lopetusten yhteyksiä ja perusliikesuuntia matossa.
Koska selitys tuntui vähintäänkin haastavalta, toimitan tähän vielä havainnollistavan videon, jossa näkyy koko suoritus.
Tämän jälkeen lukotettava lähti tekemään pakoa, jossa pienen siltauksen kautta käännytään ikään kuin vatsalleen ja jatketaan kääntymistä kohti lukottajaa. Epämääräisen lauseen idean voi katsastaa tästä videosta.
Tarkoitushan on viimeistellä lukko niin, että pakoa ei tapahdu, mutta koska ideana oli treenata mattoliikkumista, jatkettiin tilannetta käsilukosta suoraan pakoon. Kaveria ei kuitenkaan päästetty päälle vaan käsi pidettiin tiukasti hallussa ja omat jalat vaihdettiin niin, että alle jäävä jalka vapautettiin pienellä lantion liikkeellä ja tuotiin olkapään yli selän puolelle. Samalla omaa kroppaa lähdettiin kiertämään niin, että kädellä lähdettiin tavoittelemaan otetta kaverin jalasta ja päädyttiin omoplata-asetelmaan. Tärkeää on pitää lukotettava käsi koko ajan hallussa ja liikkua mahdollisimman nopeasti pois alta, ennen kuin kaveri ehtii pakonsa jälkeen kääntyä päälle. Tämän jälkeen on saatava kunnollinen ote kaverin jalasta tai lantiolta.
Omoplatan kiristämisen jälkeen teimme vielä kuperkeikkapaon. Eli lukotettava lähtee heittämään kuperkeikkaa ennen kuin lukottaja on saanut lantiota haltuun. Lukottajan kannattaa tässä tapauksessa pyrkiä mahdollisimman hyvin päälle eli jeesata kaverin liikettä siinä määrin, ettei tämä saa palautettua guardia tms. inhottavaa. Omat kädet pidetään siis suojassa ja seurataan pyörähtävän kaverin liikettä suoraan sivusidontaa.
Lopetukset pyritään tietenkin tekemään hyvin ja kontrolloidusti, eikä kaveria ole tarkoitus päästää pakenemaan. Harjoituksen ideana oli kuitenkin saada aikaiseksi drilli, jossa kerrataan lopetuksia ja pakoja ja opitaan samalla hahmottamaan lopetusten yhteyksiä ja perusliikesuuntia matossa.
Koska selitys tuntui vähintäänkin haastavalta, toimitan tähän vielä havainnollistavan videon, jossa näkyy koko suoritus.
maanantai 3. joulukuuta 2012
Seuraava peruskurssi alkaa tammikuussa!
Tarjolla on jo neljättä kertaa Jyväskylässä vain naisille suunnattu lukkopainin ja brasilialaisen jiu-jitsun peruskurssi!
Treenit alkavat perjantaina 4. tammikuuta 2013 ja kestävät helmikuun puoleenväliin. Kurssin jälkeen voit osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin, myös vapariin. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi.
Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verryttelyhousut. Myös bjj-, judo- tms. budopukua voi halutessaan käyttää. Kurssin vetäjinä toimivat Venla Luukkonen (ruskea vyö) ja Hanna Hirvonen (purppura vyö).
Harjoitusajat:
tiistai 18:30-20:00
perjantai 18:30-20:00
sunnuntai 13:00-15:00
Kurssin hinta: 80 euroa
Lisätietoja: bjj[at]jklfightclub.com tai 041-4369984 (Venla Luukkonen)
Ilmoittaudu kurssille täyttämällä Fight Clubin kotisivuilla oleva lomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bjj[at]jklfightclub.com
Kaikille – myös miehille – avoimet peruskurssit niin bjj:ssä kuin vapaaottelussa alkavat helmikuussa.
Treenit alkavat perjantaina 4. tammikuuta 2013 ja kestävät helmikuun puoleenväliin. Kurssin jälkeen voit osallistua kaikkiin Fight Clubin treeneihin, myös vapariin. Kaksi ensimmäistä kertaa saa käydä kokeilemassa ilmaiseksi.
Varusteiksi käy t-paita ja sortsit/verryttelyhousut. Myös bjj-, judo- tms. budopukua voi halutessaan käyttää. Kurssin vetäjinä toimivat Venla Luukkonen (ruskea vyö) ja Hanna Hirvonen (purppura vyö).
Harjoitusajat:
tiistai 18:30-20:00
perjantai 18:30-20:00
sunnuntai 13:00-15:00
Kurssin hinta: 80 euroa
Lisätietoja: bjj[at]jklfightclub.com tai 041-4369984 (Venla Luukkonen)
Ilmoittaudu kurssille täyttämällä Fight Clubin kotisivuilla oleva lomake tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen bjj[at]jklfightclub.com
Kaikille – myös miehille – avoimet peruskurssit niin bjj:ssä kuin vapaaottelussa alkavat helmikuussa.
sunnuntai 2. joulukuuta 2012
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)