tiistai 4. syyskuuta 2018

Uusia tuulia blogissa ja Fight Clubilla

Kesän aikana blogin päivitys on jäänyt pahan kerran retuperälle. Tyttötreenejä on kuitenkin kesän ajan pidetty kerran viikossa ja helteistä huolimatta treenaajia on riittänyt. Nyt syksyn saapuessa on siirrytty taas tyttötreenien pitoon kahdesti viikossa. Jatkossa tyttötreeneistä päävastuussa on allekirjoittaneen lisäksi Anna K. Heli siirtyy vetämään Fight Clubin uuden peruskurssikonseptin mukaisia perusteet-treenejä. Perusteet-treenit ovat avoimia kaikille salin treenaajille sekä aivan uusille harrastajille. Näin ollen uusien harrastajien ei tarvitse odottaa uuden peruskurssin alkua, vaan mukaan voi hypätä milloin vaan. Ja vanhoille harrastajille plussana on se, että treeneihin voi mennä kertaamaan perustekniikoita, joita ei voi ikinä hioa liikaa. Kannattaa siis ehdottomasti osallistua!

Myös blogin pitämiseen olemme miettineet uudenlaisia tuulia. Perusteellisten treenitekniikoiden selostusten kirjoittaminen on aikaa vievää ja kiireisen muun elämän vuoksi päivitykset ovat useasti venähtäneet. Tarkoituksena on jatkossa tehdä kuukausittain blogiin päivitys, jossa listataan tekniikat, joita tyttötreeneissä on käyty läpi. Listauksen tarkoituksena on pysyä kärryillä, mitä on tehty milloinkin. Jokainen voi sitten itse etsiä tarkempia tietoja vanhoista blogikirjoituksista tai vaikka YouTubesta. Tekniikkalistauksen lisäksi alamme tuottaa viikon videota. Lataamme siis kerran viikossa jonkinlaisen tekniikkavideon tänne blogiin. Videolla näytetään mahdollisesti edellisellä viikolla läpikäytyä tekniikkaa tai sitten jotain aivan muuta :)

Tyttötreenit pyörivät siis nyt normaalisti. Syksyn isona tavoitteena on marraskuun lopussa Jyväskylässä oteltavat BJJ:n SM-kisat. Toivottavasti saamme houkuteltua myös uusia kisaajia matolle! Lisäksi jatkamme edelleen yhteistyön syventämistä Jigotain judomimmien kanssa. Jigotailla alkoi juuri eilen uusi judon peruskurssi naisille ja mukana olikin useampi tyttö Fight Clubilta.

Tässä ensimmäinen viikon video, jossa käydään läpi de la riva guardista selkäänmeno. Tätä hiottiin viime viikon tyttötreeneissä. Ps. seuraavaa videota kuvatessa pitänee kiinnittää lisähuomiota äänenlaatuun!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti