sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kesä 2016 tiistain touhuja

Heipä hei. Tässä Venla kirjoittaa Hannan sanelusta :)

Kesän tiistaipaineissa ollaan keskitytty guardin pelaamiseen, erityisesti spider guardiin sekä peruslopetusten pyhään kolminaisuuteen, käsilukkoon, triangeliin ja omoplataan. Guardipeli on tehokkainta kun pystyy yhtä aikaa uhkaamaan sekä sweepein että lopetuksin, ja yleensä näitä yhdistelemällä voi avata tilaa jomman kumman onnistumiselle.

12.7. tiistaitreenien satoa
Alkuun lähestyttiin tilannetta suljetusta guardista, josta lähdettiin reagoimaan kaverin pystyynnousuavaukseen siirtymällä oma-aloitteisesti spiderguardiin. Tähän lisättiin sekä lopetukset että pari perussweeppiä, hessu hopo -variaatio sekä ns. hevosmiessweep.

Toinen lähestymissuunta tuli tilanteeseen, jossa päällä olija saa avoimesta guardista lahkeet haltuun (Hannan sanoin "hupsistasaakuta"). Tähän voi aina reagoida rikkomalla otteita, mutta yksi mahdollisuus tähän hupsistasaakuta -tilanteeseen on ottaa kaverin hihat haltuun ja pyrkiä hakemaan spiderguardia tai lassoguardia. Lassoa yhdistettiin myös de la riva -hookkiin, jolloin lassohookista saa hieman tiukemman otteen.

12.7. lisää kuvia osoitteesta hannahirvonen.kuvat.fi
Vielä muutama kesäinen tiistai jäljellä, syyskuussa palataan jo normaaliin päiväjärjestykseen ja kahteen viikottaiseen tyttöpainivuoroon. Ensi viikonloppuna sparrataan taas maratonhengessä 12 tuntia, joten sinne sankoin joukoin.

Venla kuittaa.

Spiderii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti