keskiviikko 2. lokakuuta 2013

No-GI Finnish Open 21.9.2013 - Bronze Ladies

Bronze Ladies
Reilu viikko sitten kisattiin siis Helsingissä. Helin tunnelmia oli luettavana jo muutama päivä sitten - sinivöisten -56,5 kg sarjasta irtosi siis voitto ensimmäisestä matsista pisteillä ja semifinaalissa Tampereen Katjusa Hörman vei pidemmän korren lopettaen matsin käsilukolla. Kuten Heli jo itse kirjoittikin, niin valmistautuminen lämmittelyineen meni tällä kertaa nappiin. Kisamatolla nähtiinkin pitkästä aikaa terävästi otellut Heli. Tällä suorituksella siis pronssia sarjasta, ensimmäinen voitto sinivöisenä ja kaksi hyvää matsia.

Helin tuuletus
Muidenkin tyttöjen päivä oli "pronssinen". Sinivöisten -66,5 sarjassa otellut Elina sai vastaansa tutun kilpakaverin Maria Liuskan Helsingistä. Ottelu lähti liikkeelle Elinan guardiin vedolla, mutta hyvät sweeppiyritykset jäivät vajaiksi ja tappio tuli pistein. Tatamille tarvittaisiin nyt lisää sitä päättäväisyyttä, jota nähtiin kesäkuun Mundialseissa. Sarjasta kuitenkin pronssia, ja samalla Elina sai syksyn kisakauden käyntiin.

Elina vääntää
Hennariikka ja Kaisa kisasivat molemmat ensimmäisissä No-GI kisoissaan valkovöisten +66,5 kg sarjassa. Molemmat saivat vastustajat GB Gymiltä, Hennariikkaa vastaan asettui kokenut Miia Isola ja Kaisa sai vastaansa Laura Heikkisen. Hennariikan ja Miian ottelu lähti käyntiin molempien hakiessa alasvientiä. Miia onnistui lopulta shoottaamaan ja pääsi matossa näin ollen päälle. Hennariikka onnistui estämään ohitusyritykset ja pyrki päälle, muttei saanut käännettyä ottelua itselleen. Voitto siis Miialle pistein.
Toisella puolella kaaviota Kaisa pääsi hyvin liikkeelle ottelun alussa ja sai vedettyä Lauran guardiin. Kaisa aloitti vahvasti guardipelinsä, mutta Laura pääsi lopulta ohi ja sai aivan ottelun lopussa kaivettua triangelin. Pronssit siis tästäkin sarjasta Jyväskylään. Molemmilla tytöillä on nyt takana reilu puoli vuotta treeniä ja kisakokemusta muutaman kisan verran. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kisatilanne alkaa olla tuttu ja otteet paranevat kerta kerralta.

Kova kaksikko, taputusta kiitos :)
Muutama kisakuva löytyy tutusta osoitteesta Hannan kuvansivulta. Hannalle ei tosiaan tullut omaan sarjaan vastustajia, joten tällä kertaa Golden Girl ei saanut matseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti