perjantai 14. kesäkuuta 2013

Tyttöpainit 26.05.-11.06.2013

Kisamatkamme aikana tyttöpaineissa saatiin oppia vierailevilta vetäjiltä. Hannu veti muun muassa guardin avausta ja ohitusta. Lisäksi Annukka ja Taija tarjosivat tutustumistreenit potkunyrkkeilyn saloihin.

Palauduimme kisareissusta vetämään sunnuntain 09.06. treenit. Ohjelmassa oli tuttuun sunnuntaiseen tapaan alasvientejä ja vuorossa oli front headlock ja siitä joko selkään kierto tai jalan kautta alasvienti. Yksityiskohdat olivat osittain hieman erilaisia kuin esimerkkivideoissa, mutta perusperiaatteet ovat samat. Jalan kautta alasviennissä katsoimme hyökkäämistä myös ns. lähempään jalkaan. Nämä olivatkin sitten kesän viimeiset sunnuntaityttöpainit.

Tiistaina 11.06. kertasimme lämmittelynomaisesti peruslopetuksia guardista alta. Sitten siirryimme best/worst case -sparreihin, koska osa porukasta lähtee edustamaan viikonlopun bjj-kisoihin. Sparrit lähtivät siis mountista, sidestä ja backmountista. Teimme 2,5 min + 2,5 min siten, että pulassa olevan tehtävä on paeta joko päästen päälle tai palauttaen kunnollinen guardi, ja paremmassa paikassa olevan tehtävän on joko lopettaa tai säilyttää hallitseva positio. Teimme yhden kierroksen jokaista positiota ja loppuun sparrasimme lyhyehköjä eriä pystystä lähtien. Lauantaina sitten kisataan Kuopiossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti